Kulturbanken - Låna på lovet

Läs mer om hur Malmö Kulturskola arbetar för att minska risken för smittspridning av Covid-19.

Läs mer

Med Kulturbanken kan du som är 7-18 år låna en gitarr eller en ukulele några veckor under sommarlovet. Vi skänker också bort blockflöjter och bildpaket med fina pennor helt gratis! För att komma igång att skapa eller spela så får du dessutom länkar till ett antal filmer vi publicerat på Youtube och tips på andra filmer du kan titta på.

  • Sommaren 2021
  • 7 - 18 år

Gitarr eller ukulele

Gitarr eller ukulele kan du låna under fyra veckor på sommarlovet. Förutom lånet av instrument kan du hitta filmer på vår Youtubekanal som hjälper dig att komma i gång med spelandet.

Blockflöjt

Du kan hämta ut en alldeles egen blockflöjt som du får behålla. Du får med länkar till sidor på internet och YouTube där du kan komma i gång med ditt spelande. Observera att vi har ett begränsat antal.

Bildpaket

Vi erbjuder också ett bildpaket med lite specialutvalda pennor och papper som du får ta med hem och behålla. Även här får du med länkar till specialgjorde instruktionsfilmer som ger tips på vad du kan använda materialet till. Observera att vi har ett begränsat antal.

Så funkar det

Du bokar ditt instrument eller bildpaket genom att ringa 040-34 48 00 eller skickar en epost med namn och personnummer på barnet till kulturskolan@malmo.se. Skriv vad ni önskar få/låna (obs, endast en artikel per barn). Lån av gitarr och ukulele kräver att vårdnadshavare följer med och skriver under vid uthämtning.
Både instrumenten och bildpaket hämtas ut i receptionen på Mazettihuset, Friisgatan 15B.

Uthämtning sker under vecka 26 - 27 (till och med 8 juli) eller 30 - 31.

Öppettider reception

Klockan 8-16
Lunchstängt klockan 12-13