$left
$middle

KulturCrew

Gå med i Malmö Kulturskolas KulturCrew! Ett projekt som gör det möjligt för dig mellan 15 och 19 år att göra egna arrangemang, konserter eller till och med festivaler.

Väkommen till KulturCrew

Nu startar Malmö Kulturskolas KulturCrew för dig mellan 15 och 19 år som vill göra egna arrangemang. Med stöd från oss på Malmö Kulturskola kan du och ditt Crew planera och genomföra allt från konserter till föreställningar, fester och andra aktiviteter här på Mazettihuset! Det finns även möjligheter att samarbeta med bland andra Folkets Park, NGBG eller kanske Malmöfestivalen. Det är ni i KulturCrewet som bestämmer vad vi ska satsa på!

Vi kommer att träffas ungefär en gång i månaden för att spåna idéer, planera arrangemang, lära oss nya saker samt ta del av olika kulturupplevelser!

Du kommer att få lära dig mer om marknadsföring, teamarbete, presentationsteknik, samarbeten med kulturaktörer, bygga event på ett tema och hur man skapar en inbjudande plats.

Bli framtidens kulturarbetare

Att vara med i Malmö Kulturskolas KulturCrew ger dig massor av kunskap och erfarenheter inom arrangörskap. Du kan både vara med för att du tycker att det verkar roligt eller för att du vill arbeta inom kulturbranschen i framtiden och vill skaffa dig nyttig erfarenhet och kunskap samt kontakter.

Att vara med i KulturCrew är kostar ingenting. Det finns 10 platser totalt, och vi kommer arbeta för att hitta en grupp där alla har olika intressen och bakgrund.

Handledare för KulturCrew är Malmö Kulturskolas projektkoordinator Maja Åkerman. Maja kommer att guida, stötta och ge er tillgång till viktiga kontakter. Ni kommer även att få träffa externa utbildare med kompetenser inom de olika delarna av arrangörskap.

Skicka din ansökan redan i dag

sv