$left
$middle

PrövaPå

PrövaPå vänder sig till alla Malmös ettor under skoltid. Barnen får se en pedagogisk film och sedan träffa kulturskolans lärare för att prova på dans, teater, bild, animation och musik.

Om PrövaPå

PrövaPå är den del av Malmö Kulturskola som vänder sig till alla Malmös ettor under skoltid. Barnen får se en pedagogisk film och sedan träffa kulturskolans lärare för att prova på att uttrycka sig inom dans, teater, bild, animation och musik. Barnen får ta del av PrövaPå via sin skola.

Ut i det blå – filmen

Vanliga år brukar Ut i det blå vara en föreställning på Malmö Live. Men i år är inget vanligt år därför har vi på Kulturskolan valt att filmatisera Ut i det blå istället.

Ut i det blå är en klassisk vandringssaga. Vi ska ut på havet! Sam flyr från en konflikt hemma och beger sig ut på öppet vatten, genomlever frihet, glädje, tristess, faror, hunger och längtan.

Ut i det blå visas för alla elever i årskurs ett under läsåret 2020 och fram till att pandemin inte längre är ett hinder för att mötas live.

Ut i det blå – föreställningen

Ut i det blå har spelats på Malmö Live för alla elever i årskurs ett, men föreställningen pausas nu på grund av den rådande pandemin. Barnen brukar uppmuntras att lära sig sångtext och dansrörelser för att få en ännu bättre upplevelse. Vi hoppas snart att återigen kunna träffa stadens ettor på Malmö Live.