MOSAIK

Vill du spela i band? Vill du producera hiphop eller elektronisk musik i en inspelningsstudio? Vill du lära dig att spela ett nytt instrument?
Vill du hänga med andra musikintresserade och få inspiration? Välkommen till MOSAIK!

MOSAIK är en musikverksamhet för dig som är tjej och/eller transperson och är mellan 12 och 25 år. Den drivs av Arena 305, Malmö stad. MOSAIK är religiöst och politiskt obundet och alla i målgruppen är välkomna att vara med.

MOSAIK bedrivs i de fina lokalerna på Arena 305 i Malmö. Här vill vi erbjuda tjejer och/eller transpersoner en plats med goda möjligheter att hitta likasinnade musikintresserade.

Här finns alltid vuxna musikledare, som alla är aktiva i musikbranschen, på plats med uppdrag att stötta, inspirera och fungera som bollplank och förebilder. Vi tar gärna emot dina förslag och önskemål på vad som ska finnas med i verksamheten, MOSAIK skapar vi tillsammans.

Du behöver inga förkunskaper för att vara med, vi möter dig där du är i din utveckling och stöttar dig i att komma vidare. Kom ensam, med ditt band, din låtskrivarpartner eller med din producentkompis. Vi ser fram emot att höra vad du vill göra hos oss – MOSAIK finns för dig!

Anmälan och frågor

Anmälan och frågor tas emot och besvaras på följande ställen: mosaikmusikmalmo@gmail.com , Mosaik på facebook, Mosaik på Instagram.
Tel nr: 073-420 48 83 eller 040-34 25 55

Gruppindelning, öppettider och avgift

Du som är tjej och/eller transperson och är 12-15 år är välkommen till MOSAIKS verksamhet på tisdagar och torsdagar kl 16-18. För dig som är 15-25 år är du välkommen tisdagar och torsdagar kl 18-20, samt såklart även under våra övriga öppettider.

För dig som vill delta och är 12-14 år är det gratis. För dig som är 15-25 gäller två gratis prova-på-tillfällen. Efter det behöver du bli medlem i Arena 305. Det kostar 305 kr året och du är då fri att utnyttja hela verksamheten även övriga tider!

Vi ser fram emot att träffa dig. Välkommen!

Vänligen // MOSAIK-crew: Anna & Alice

Fakta

MOSAIK är en separatistisk verksamhet för tjejer och/eller transpersoner i åldern 12 - 25 år.

Senast ändrad: 2019-02-07 15:50