$left
$middle

Emil Jensen - än susar skogen

Vi är ohyggligt stolta över att Emil Jensen kommer till Stenladan den 28 juli. Han gör hela sin sommarturné per cykel som en manifestation för miljön, freden och klimatet, med trädplantering, närodlade gästartister och en ny föreställning med musik, poesi och komik om livet på jorden. 

Fötter och stavar i skog
  • 28 juli klockan 20
  • Stenladan
  • Musik, poesi och komik
  • Manifestation för miljön, freden och klimatet

Emil Jensen har senaste åren turnerat med sina föreställningar för fullsatta hus genom hela Sverige, på allt ifrån Dramaten till Way Out West, från Ale Stenar i söder till Kiruna i norr.

Nu är det äntligen dags för en ny föreställning och ny turné: ”Än susar skogen”. I sommar helt och hållet per cykel, som en personlig och konkret manifestation för hållbarhet. Miljöengagemanget har gått som en grön tråd genom Emils liv som både artist och aktivist, nu tar han detta ytterligare ett steg. Till hösten följs cykelturnén upp med en tågturné som bjuder på en större föreställning i två akter med plats för fantastiska stråkmusiker, gäster, overheadapparater och allt annat fint och storslaget som inte får plats i en cykelkorg.

Tid: Den 28 juli, klockan 20 (insläpp från klockan 18)

Plats: Stenladan, Stallarna (mitt emot huvudingången till slottet och slottsparken)

Biljetter: Köps via Kulturcentralen

Kostnad: 375 kronor