Guidningar för grupper

För hela klasser, företag eller organisationer arrangeras guidningar till fots eller med buss. Priserna varierar beroende på om det är vardag eller helg.

Guidningar för större grupper i kalkbrottet

Välj om din grupp vill göra en guidad tur till fots eller med buss. Vandringen tar cirka 2 timmar medan en tur med buss tar cirka 1,5 timme. Guiden möter er vid grindarna till kalkbrottet och följer med hela turen.

Promenadturerna går nerför och uppför backar, så tänk på att ha bra kläder och skor. Det krävs god kondition för att orka gå runt i kalkbrottet, då vandringen innebär cirka 10 minuter i uppförsbacke.

Innan du bokar

  • Antal deltagare på vandringen är max 40 stycken och på en busstur max 50. Det kan finnas möjlighet att dela på en stor grupp och då ha två guider istället för en. Kostnaden blir då dubbel.
  • Observera att buss inte tillhandahålls av Malmö stad utan det är något ni själva står för. Det gäller även chaufför. Tänk också på att det ska finnas en ledig sittplats för guiden i bussen. Är ni många och har en stor buss, behövs en fungerande mikrofon så att alla kan höra bra. Om gruppen önskar stiga av nere i kalkbrottet kommer det finnas möjlighet till det.
  • Alla turer startar från grindarna vid Kalkbrottsgatan 114.

Kostnad

  • 2500:- vardagar klockan 8.00-17.00
  • 3500:- för helger och kvällar

Priserna är exkl moms (6%). Faktura skickas efter den guidade turen. Vi tar Swish, men inga kontanter.

Boka en guidning

Vi behöver ha förfrågan minst två veckor i förväg. Vi återkommer då inom några dagar med besked om guidningen kan genomföras på önskad tid.