$left
$middle

Boka en guide

Det går att boka en egen guide mot en kostnad. Ofta gäller den egna guiden Limhamns kalkbrott men det går bra att skicka en förfrågan även för andra naturområden eller naturtemaguidningar.

Guidningar för större grupper i kalkbrottet

Limhamns kalkbrott

Vandring
Vandring i Limhamns kalkbrott tar cirka 2 timmar. Promenaden går nerför och uppför backar, så tänk på att ha bra kläder och skor. Det krävs god kondition för att orka gå runt i kalkbrottet.

Buss
Det går att välja en tur med buss och den tar cirka 1,5 timme. Man måste själv ordna och betala för buss och chafför. Det finns möjlighet att gå av nere i brottet.

Barnguidning
Barnguidning där barnen också får prova hacka fossil tar också cirka 2 timmar. En kortare tur i brottet och sedan fossilhackning med geologer som också är guider.

Samlingsplats
Alla turer startar från grindarna till kalkbrottet, vid det lilla vattentornet. Adress på Google maps med flera är Kalkbrottsgatan 114 (numret står inte utsatt), samling 10 minuter innan starttid. Parkering för cykel och bil finns.

Kostnad
Längst ner på sidan hittar du länk till förfrågan om att boka en guide. Kostnad: 4000 kronor för upp till 20 personer, följande 20 personer kostar 3000 kronor. 6% moms tillkommer.

Andra naturområden eller naturteman

Vill du boka en egen guide för andra naturområden eller naturteman så tar vi emot intresseförfrågningar. Den eller de av våra guider som passar för området får frågan och tar vidare kontakt med dig.
Priset för en guidning varierar men ligger på cirka 3000-4000/tur.

Boka en guidning

Vi behöver ha förfrågan minst två veckor i förväg. Vi återkommer då inom några dagar med besked om guidningen kan genomföras på önskad tid.

Kontakta oss

sv