$left
$middle

Agnesfrids gymnasium

Tycker du om teknik och bilar? Då är Agnesfrids gymnasium en spännande skola för dig! Här får du lära om service, reparationer och underhåll av olika fordon. När du har tagit studenten hos oss finns det mycket goda förutsättningar för att snabbt hitta ett jobb.

Din framtid

De närmaste åren behöver motorbranschen nyanställa cirka 3200 personer.

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas, både med din utbildning och med att få ett bra arbete i framtiden.

Sport och aktiviteter

Skolan anordnar bland annat fotbollsturnering och pingisturnering.

Vi har flera pingisbord både inomhus och utomhus samt en multisportarena som du kan träna på inför turneringen.

Yrkespaket larm- och säkerhetsteknik

Utbildningen Larm- och säkerhetsteknik vänder sig till dig som saknar behörighet till ett yrkesprogram och som ser en framtid inom larm- och säkerhetstekniska området där du kan få jobb direkt efter avslutad utbildning.

Lär känna oss

Våra program

Fordons- och transportprogrammet

Du som är intresserad av att arbeta inom fordonsbranschen bör ha ett intresse för teknik, datorer och mekanik. Oavsett vilket yrke inom branschen som du är intresserad av så kan vi ge dig utbildningen. Vi erbjuder alla inriktningar på fordons- och transportprogrammet.

Introduktionsprogram

Introduktionsprogrammen ger dig som inte är behörig till ett nationellt program en individuellt anpassad utbildning, som tillgodoser dina olika utbildningsbehov och erbjuder tydliga utbildningsvägar.

Samarbete och kontakter

Samarbetet mellan skolan och branschen är mycket viktigt. Det är direkt avgörande för att vår utbildning ska hålla den högsta kvaliteten.

Så arbetar vi för att du ska nå dina mål

Vi är en liten skola med stor gemenskap! Agnesfrid hamnar i topp i trivselmätningar bland skolorna i Malmö stad år efter år.

För elever och vårdnadshavare

Information och länkar som är användbara för dig som elev och vårdnadshavare.

Kontaktinformation och länkar

sv