Tid:

22 juli 2020 14:30 - 16:00

Ämne:

Idrott och rörelse

Plats:

Ribersborgs utomhusplan

Utebandy med John

Arrangör: Friskvårdsklubben i Malmö

Viktig information:


I dessa Corona-tider har vi valt att begränsa antalet platser på varje pass till tio deltagare. Därförär det extra viktigt att alla som vill vara med anmäler sig innan så att vi vet att vi inte blir för många.
Vi kommer inte använda några mattor eller andra redskap på något av passen. Det kommer inte gå att byta om på plats, men det finns möjlighet att tvätta händerna och använda handsprit. Det är varje medlems ansvar att stanna hemma vid minsta sjukdomskänsla och hålla avstånd till andra deltagare på passet.


Hitta hit:

Ta buss nummer 7 och stig av vid hållplats Potatisåkern

När ni går från busshållplatsen vid Potatisåkern ser ni två dressyrhagar, sväng till höger när ni passerat dessa och följ stigen. Utomhusplanen dyker upp på vänster sida innan parkeringen.

Ring John på telefon 070-667 28 37 om du har svårt att hitta.

 

Du anmäler dig genom att ringa eller SMS:a till vår telefon 0708-417594 och uppge ditt namn, eventuellt medlemsnummer och aktiviteten du vill delta i. Sedan får du dagen innan ett SMS tillbaka som bekräftar att aktiviteten blir av. Sjukdom och dåligt väder kan göra att pass ställs in med kort varsel.

För att delta i Friskvårdsklubbens aktiviteter behöver du var medlem. Medlemsskapet kostar 140 kr/år.

Här hittar du information om hur du blir medlem 

För senaste nytt om vad som händer i Friskvårdsklubben besök vår webbplats www.fvkmalmo.se eller på Facebooksidan www.facebook/fvkmalmo där vi även delar träningspass du
kan göra hemma!

Ladda ner Friskvårdsklubben i Malmös Sommarschema 2020 (pdf, 27,8 kB) (pdf, 28 kB)