Om Förskolan Äpplet

Förskolan Äpplet ligger på Norrtäljegatan 4, vid Komvux Södervärn, med gångavstånd till parker, bibliotek och bussförbindelser.

Förskolan består av fyra avdelningar på två plan. På första våningen finns avdelningarna Masken och Skrutten med barn i åldrarna ca 1-3 år. På andra våningen finns avdelningarna Skalet och Kärnan med barn i åldrarna ca 3-5 år.

Promenader till olika parker och lekplatser i närmiljön är ett naturligt inslag i vår verksamhet. Utöver dagliga utevistelser åker barnen på utflykter till naturområden och kulturevenemang i Malmö.

Vår förskola har en stor härlig gård där barnen ges möjlighet att använda sig av sin nyfikenhet, leklust samt att utveckla sitt lärande.

För oss är kontakten med dig som vårdnadshavare viktig. De dagliga samtalen är betydelsefulla och vi lägger stor vikt vid samarbetet kring varje barns utveckling.

Det här är vi bra på, basert på vår förskoleenkät: Vi lägger stor vikt vid att skapa trygghet för våra barn och bemöta vårdnadshavare på ett respektfullt sätt. Det är viktigt att vi har roligt tillsammans och har möjlighet till lek och lärande med kamrater varje dag.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2017-06-27 09:32