Nyfiken på att jobba i Malmö stads grundskolor?

Fråga en som vet!

Vill du jobba på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och 5 650 engagerade och kompetenta kollegor som ständigt arbetar för varje elevs bästa skola? Malmö stad söker nu efter nya medarbetare till våra drygt 76 kommunala grundskolor. Skolorna är fördelade över hela staden, från Tygelsjö i söder till Kirseberg i norr och Rosengård i öster, där 2 800 lärare och 175 skolledare tillsammans jobbar för Malmös elever. Nedan hittar du några av dina framtida kollegor som berättar om hur det är att jobba i Malmö stads grundskolor. Vill du veta mer? Fråga en som vet!

Angelica Ortega, lärare Stapelbäddsskolan: "Malmö stad satsar på sina anställda. Vi har möjlighet att studera och utvecklas inom yrket. Det ..."

Joakim Björkman, förstelärare Augustenborgsskolan: "Förstelärartjänsten har varit en häftig utveckling för mig med nya ansvarsområden. Jag kan ..."

Karin Lindskog, senior lärare Djupadalsskolan: "Jag har fyllt 65 år men valt att fortsätta arbeta eftersom det är så roligt att gå till arbetet varje dag. Min ..."

Marcus Jeremiasen, lärare Ängslättskolan: "Inom Malmö stads grundskolor finns en sammanhållning som märks av, inte bara på min skola ..."

Sanna Iskandarani, lärare Holmaskolan: "Det finns inte en dag då jag inte vill komma hit på morgonen, hur trött jag än är på eftermiddagen. Jag går ..."

Johan Larsson, lärare Stapelbäddsskolan: "Det känns tryggt att jobba inom Malmö stad. Man strävar efter bättre förutsättningar för oss ..."

Nina Bergin, lärare Gullviksskolan: "Som lärare i Malmö stad finns det goda utvecklingsmöjligheter. Jag både undervisar och driver skolans ..."

Shaz Sköld, bitr.rektor/adm.chef på Rörsjöskolan-Zenith: "Jag gillar att gå till ett arbete där jag stöter på många olika utmaningar och där jag känner att jag får utvecklas."

Anna Eriksson, rektor Geijerskolan: "Vår storlek är vår styrka. I Malmö stad har vi goda arbetsvillkor, tydliga mål och ett fantastiskt stöd för oss skolledare. Dessutom ..."

Patrick Kelly, lärare Malmö International School: "The school encourages me as a teacher to challenge myself in a pedagogical way. In terms of boundaries ..."

Jenny Esbjörnsdotter Karlsson, förstelärare Rosengårdsskolan: "Att börja på Rosengårdsskolan är det bästa jag gjort. Drivet, engagemanget och den ..."

Tomas Strand, rektor Stenkulaskolan: "Malmö stads grundskolor är i ett intressant utvecklingsskede där vi håller på att skapa en ..."