Lediga tjänster lärare årskurs F–3

Här finns information om lediga tjänster som lärare i årskurs F-3 inom Malmö stads grundskolor. Sidan uppdateras regelbundet med nya lediga tjänster så återkom gärna och kika på våra vakanser löpande! Observera att tjänsterna nedan har olika ansökningstider. När du ansöker om ett jobb, ange den kod som står angiven för respektive tjänst.

I beskrivningen av varje tjänst ser du särskilda arbetsuppgifter och kvalifikationskrav. Grundkraven för en lärare i årskurs F-3 framgår av samlingsannonsen som du kommer tillbaka till när du klickar på Sök jobbet.

Söker du tjänster som förstelärare? Här hittar du lediga tjänster: Malmo.se/ledigajobb

Aktuella tjänster just nu:

Vid frågor, kontakta gärna rekryteringsenheten inom grundskoleförvaltningen eller de kontaktpersoner som anges vid varje tjänst.

Bergaskolan

2st Lärare F-3

Arbetsuppgifter
Bergaskolan F-9 söker lärare till åk 1 samt till åk 3, höstterminen 2018.

Som lärare bedriver en modern och kreativ undervisning för våra elever och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl.a. att planera, genomföra, utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolan styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar i skolans utvecklingsarbete. Under läsåret 18/19 kommer eleverna i åk F-3 att vara på Broskolan då Bergaskolan kommer att genomgå en ventilationsrenovering.

Särskilda kompetenskrav
Du är legitimerad lärare mot årskurserna F-3 eller 1-7, gärna med så bred ämnesbehörighet som möjligt. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av läraryrket samt har erfarenhet av att ha arbetat som klassföreståndare. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet.

Du har god datorvana och vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av att använda IT i din undervisning. Då Malmö stads skolor använder sig av Google Apps for education är det en stor fördel om du har erfarenhet av denna applikation. Vidare kräver arbetet att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation.

Du har ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten till att bli både rolig, inspirerande och utmanande. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn.

Det är nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Kontakt: Martina Jarnbring Palm, biträdande rektor, 0729-72 38 71, martina.jarnbring-palm@malmo.se

Ansök senast: 28 mars 2018
Kod: BERG20

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: 10 aug 2018

Fackliga företrädare: Christine Gripenbrand, Lärarförbundet,  040-34 67 55, christine.gripenbrand@malmo.se

Jennie Predal, Lärarnas riksförbund, 040-34 67 55, jennie.predal@malmo.se

Läs mer om skolan

Bulltoftaskolan

Lärare i SV/SVA/MA

Arbetsuppgifter
Till Bulltoftaskolan söker vi nu en lärare för undervisning i åk 1-3.
Du bedriver en varierad och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

I ditt uppdrag ingår bl a att planera, genomföra
och utvärdera undervisning utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget som du tillhör.

Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du kommer undervisa eller vara resurs i klasser i överenskommelse med arbetslaget och skolledning.
En del i uppdraget är även att undervisa grupper i SVA.
Uppdraget kommer utformas utifrån elevernas behov.

Särskilda kompetenskrav
Du som söker är legitimerad lärare för åk 1-3 eller 1-7 med en bred ämnesbehörighet.
Det är meriterande om du har några års erfarenhet som lärare och om du har undervisat i SVA.

Vi förutsätter att du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du har god datorvana, god didaktik och pedagogik samt en positiv elevsyn.
Det är meriterande om du har goda IT-kunskaper samt fortbildning inom IT-området. Du har god samarbetsförmåga och ett tydligt ledarskap i klassrummet. Du är analytisk, trygg och stresstålig och drivs av utveckling.

Kontakt: Ida Karlsson , biträdande rektor, 0708-52 65 71,

ida.karlsson@malmo.se

Ansök senast: 27 mars 2018
Kod: BULL06

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Tillträde: 10 augusti 2018

Facklig företrädare: Tina Josefsson, Lärarförbundet, 040-34 69 27 tina.josefsson@malmo.se.

Läs mer om skolan

Hermodsdalsskolan

Legitimerad 1-3 lärare 

Arbetsuppgifter
Hermodsdalsskolan är en F-9 skola med ca 530 elever.
Fritidsverksamheten har 180 barn. Skolan arbetar för goda relationer mellan vuxna, barn och vårdnadshavare. Lektionerna har en tydlig struktur där alla lärare arbetar efter samma modell. Fritidsverksamheten står för god pedagogisk miljö och utgår från barnens intresse och nyfikenhet. Vi utgår från ett
heldagsperspektiv.

Hermodsdalsskolan deltar sedan HT16 i Malmö Högskolas
försöksverksamhet med övningsskolor och övningsförskolor. Försöksverksamheten syftar till att höja kvaliteten i lärarutbildningen och därmed stärka studentens professionsutveckling genom fördjupad samverkan mellan högskola och övningsskola. Försöksverksamheten syftar till ett ökat samarbete mellan handledare, student och VFU-lärare.

Som anställd på Hermodsdalsskolan kommer du att ha ett nära samarbete med Malmö Högskola, men även delta eller hålla i seminarier för studenter. Som anställd kommer du att handleda studenter. Det är också önskvärt att du har gått, eller har för avsikt att gå, handledarutbildningen på 7,5 hp.

Då vi på Hermodsdalsskolan är en 1-1-skola ser vi att du
är van vid att använda datorn som pedagogiskt hjälpmedel och administrativt stöd och är bekväm med olika IT-baserade hjälpmedel i undervisningen. Vi använder bland annat Infomentor och Googles alla verktyg dagligen i vår verksamhet. Vi delar gärna våra kunskaper och erfarenheter med varandra, bland annat har vi IT-TeachMeet 4-5 tillfällen per år där all pedagogisk personal får
chansen att visa upp goda exempel från verksamheten.

Välkommen att söka!

Särskilda kompetenskrav
Du som söker är legitimerad lärare årskurs 1-3. Du har goda kunskaper i läs- och skrivutveckling och ett tydligt fokus på ett språkutvecklande arbetssätt.

Kontakt: Anja Axemo, bitr. rektor, 072-987139, anja.axemo@malmo.se

Ansök senast: 29 mars 2018
Kod: HERM24

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Tillträde: HT 2018

Facklig företrädare: Shalina Ekberg, Lärarnas riksförbund, 0704-13 99 60, shalina.ekberg@malmo.se

Läs mer om skolan

Holmaskolan

Lärare F-3

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett drivande arbetslag för årskurs F-3.

Holmaskolans verksamhet består av förskoleklass, skola och skolbarnomsorg t.o.m. årskurs 6.

Då området är en spännande mötesplats för många olika kulturer och modersmål, kommer du med din positiva grundsyn och ditt öppna bemötande att trivas hos oss. Språkutveckling har en stor betydelse och en given roll i allt vårt arbete. Vi är en skola som arbetar upplevelsebaserat. Skolan är också en av Malmös övningsskolor och har därigenom ett utökat samarbete med Malmö högskola kring studenter.

Särskilda kompetenskrav
Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl.a. att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolan styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kontakt: Ingrid Olsson, rektor, 0733-46 19 38, ingrid.olsson@malmo.se

Ansök senast: 4 april 2018
Kod: HOLM12

Anställningform: tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: 13 aug 2018

Facklig företrädare: Agnes Meiczingerné, Lärarförbundet,  040-34 30 25, agnes.meiczingerne@malmo.se

Läs mer om skolan

Höjaskolan

F-3 lärare

Arbetsuppgifter

Som förskollärare/grundlärare i en av våra förskoleklasser på Höjaskolan tar du ansvar för elevernas sociala- och kunskapsmässiga utveckling i ett skolförberedande syfte. Vi söker dig som med stort engagemang och en positiv grundsyn engagerar dig i elevernas lärande. Du har god samarbetsförmåga, stor flexibilitet och en god stresstålighet.

Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i förskoleklassen tillsammans med kollegor i ett arbetslag.

Du kommer också att arbeta på skolans fritidshem innan och efter förskoleklass.

Vår planering är att du skall börja i förskoleklass och sedan fortsätta med klassen till årkurs 3

Särskilda kompetenskrav
Utbildad lärare, eller annan utbildning som är likvärdig.
Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn.
Vi söker en pedagog som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa sig.
Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla verksamheten. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och är en tydlig ledare. Du får på ett medvetet sätt in värdegrundsarbetet löpande under dagen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser framemot din ansökan.

Kontakt: Bo Westerlund, rektor, 0708-95 58 32, bo.westerlund@malmo.se

Ansök senast: 6 april 2018
Kod: HÖJA16

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Tillträde: 16 aug 2018

Fackliga företrädare:  Lärarnas riksförbund, Linda Vanil, 040-34 68 92, linda.vanil@malmo.se

Lärarförbundet, Elias Gustavsson, 040-34 68 92, elias.gustavsson@malmo.se

 Läs mer om skolan

Lindängeskolan

Lärare i SV/SVA

Arbetsuppgifter
En av våra stjärnor behöver tyvärr sluta hos oss vilket både läraren och alla vi andra är ledsna över. Vi söker därför en ny stjärna.
Tjänsten är just nu i en åk 3 i ett arbetslag som är mycket stabilt, ambitiöst och välfungerande.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter såsom planering, undervisning och bedömning. Du arbetar också med utvärdering och  utveckling av den pedagogiska
verksamheten i enlighet med skolans styrdokument.

Vi har en mycket välfungerande organisation när det
gäller arbetslag och ämneslag. Vi förväntar oss att du bidrar till en god arbetsmiljö. Du behöver också tycka det är utvecklande att försöka hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. Du behöver ha insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du behöver vara en god ledare som kan organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under dagen.  Vi förutsätter att du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga samt att du har lätt att samarbeta.

Särskilda kompetenskrav
Du som söker är legitimerad lärare årskurs 1-3 med behörighet i svenska och svenska som andraspråk. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare.

Kontakt: Anette Petersson, bitr. rektor, 072-9740762,

anette.petersson@malmo.se

Ansök senast: 25 mars 2018
Kod: LINDÄ20

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Tillträde: 1 april 2018

Fackliga företrädare: Lena Persson, Lärarförbundet, lena.persson2@malmo.se.
Paris Amasalidis, Lärarnas riksförbund, paris.amasalidis@malmo.se

Läs mer om skolan

Nydalaskolan

Lärare MA/NO

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en matematik/NO lärare som vill vara med att forma
våra elevers framtid.
På Nydalaskolan arbetar vi med ämneslärare från årskurs 1, och du kommer att vara mentor för ett antal elever. Här lägger vi stort fokus på relationellt förhållningssätt för att skapa trygghet och studiero.
Våra elever ska möta formativ undervisning som gör dem delaktiga i sitt lärande. 
Vi arbetar i arbetslag och ämneslag och du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor. Du kommer också att driva och vara delaktig i skolans utvecklingsarbete.

Särskilda kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad F-3 lärare med behörighet att undervisa i matematik och NO.

Kontakt: Anna Jaxelius, biträdande rektor, 0729-811570, anna.jaxelius@malmo.se

Ansök senast: 28 mars 2018
Kod: NYDA20

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Fackliga företrädare: Ann-Christine Lenander, Lärarförbundet,
ann-christine.lenander@malmo.se

Läs mer om skolan

Sorgenfriskolan

Lärare med bred ämnesbehörighet

Arbetsuppgifter
Vi söker en grundskollärare till vårt arbetslag F-2. I tjänsten som grundskollärare ansvarar du för planering, undervisning och bedömning kopplat till våra styrdokument och skolans åtagandeplan. I samarbete med kollegor arbetar du med utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten.
På Sorgenfriskolan arbetar vi i arbetslag som består av olika yrkeskompetenser vilket främjar elevens utveckling både kunskapsmässigt och socialt. Att samarbeta och se vinsten av detta är nödvändigt. Vi arbetar med digitalisering vilket öppnar upp för kollegialt samarbete och samverkan med vårdnadshavare kring vårt arbete i skolan.

Du har en helhetssyn på elevers lärande och ser möjligheter till utveckling i varje enskild individ. I ditt pedagogiska arbete hittar du strategier för att nå varje elev och att stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. Vi arbetar utifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt och ser det som ytterligare en framgånsgfaktor.

Särskilda kompetenskrav
Du som söker är legitimerad lärare årskurs F-3 med bred ämnesbehörighet. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du har förmåga att kunna synliggöra mål och kunskapskrav för eleverna samt får eleverna delaktiga i sin egen kunskapsutveckling.

Kontakt: Anna Syrén, bitr. rektor, 0708-74 77 16, anna.syrén@malmo.se

Ansök senast: 27 mars 2018
Kod: SORG16

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: 10 augusti 2018

Fackliga företrädare: Lena Qvillberg, Lärarnas riksförbund, 040-34 10 00 Maria Fellert, Lärarförbundet, 040-34 10 00

Läs mer om skolan

Tygelsjöskolan

F-3 lärare

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd för att vara med och starta en liten undervisningsgrupp för barn med särskilda behov.

Särskilda kompetenskrav
Du är flexibel och har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning.
I ditt pedagogiska ledarskap är du en tydlig ledare och i klassrummet har du förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av trygghet, förtroende och respekt.
Du har god förmåga för analys och reflektion och utvecklar ständigt din undervisning. Du ser dig själv som en självklar del för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande.

 

Kontakt: Francesca Eklund, rektor, 0766-28 48 72, francesca.eklund@malmo.se

Ansök senast: 23 mars 2018
Kod: TYGE06

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Fackliga företrädare: Göran Rasmusson, Lärarförbundet, 040-346912, goran.rasmusson@malmo.se

Läs mer om skolan

Västra skolan

Lärare SV/SO/EN åk F-3

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har lärarexamen med legitimation för att undervisa i ovanstående ämnen. Gärna fler.
Vi ser gärna att du har behörighet i något praktiskt estetiskt ämne men det är inte ett krav.
Det kommer att finnas möjlighet att kunna inverka på hur tjänsten kommer att utformas.

Särskilda kompetenskrav
Du är engagerad i elevens lärande och utveckling. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är målinriktad och strukturerad.
Vi förutsätter att du har ett helhetsperspektiv kring elever och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor.

 

Välkommen med din ansökan!

Kontakt: Mats Melkersson, rektor, 0768-53 66 27 , mats.melkersson@malmo.se

Ansök senast: 28 mars 2018
Kod: VÄSTR11

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: 10 augusti 2018

Facklig företrädare Lärarnas riksförbund: Zara Jademellat, 0765-55 52 90, zara.jademellat@malmo.se 
Facklig företrädare Lärarförbundet, Sven-Olof Andersson, 0733-60 05 40, sven-olof.andersson@malmo.se

Läs mer om skolan

Ängslättsskolan

2 st lärare F-3

Arbetsuppgifter
Till Ängslättskolan söker vi nu två engagerad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 1-3.
Du planerar och genomför undervisning och bedömer elevernas prestationer och utvecklingsbehov. Du hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.
Du samarbetar med kollegor och övrig personal för elevens och gruppens utveckling och bidrar till en god inlärnings- och arbetsmiljö samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete och i det kollegiala lärandet.
Du ingår i ett arbetslag och har klasslärarskap med tillhörande arbetsuppgifter såsom utvecklingssamtal, föräldramöten m.m

Särskilda kompetenskrav
Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 1-3. Du har stort engagemang för barn och ungdomar, lärande och undervisning och har gärna några års erfarenhet som lärare.
Du har en tydlig ledarroll i klassrummet och en god insikt i skolans styrdokument och kan tillämpa styrdokumenten i det dagliga arbetet.
Du som söker har god datorvana med erfarenhet och intresse av att använda digitala verktyg i din undervisning.
Då Malmö stads skolor använder sig av Google Suite for Education är det en stor fördel om du har erfarenhet av denna applikation.

Vidare kräver arbetet att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation.
Du har även ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande.
Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.


Du har god svenska i tal och skrift, meriterande är om du även behärskar något annat språk.
Erfarenhet är meriterande.
Intervjuer sker löpande


Välkommen med din ansökan!

Kontakt: Jenny Blunck, bitr. rektor, 0729-64 23 72, jenny.blunck@malmo.se

Ansök senast: 30 mars 2018
Kod: ÄNGS04

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: 10 aug 2018

Facklig företrädare: Ingrid Fredlund, Lärarnas riksförbund, 040-34 69 06, ingrid.fredlund@malmo.se

Läs mer om skolan

Örtagårdsskolan

2st Lärare F-3 - SV/SVA/SO

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som klasslärare och mentor i en årskurs 1 med SV/SVA/SO som huvudsakliga ämnen.
Du kommer att ingå i ett arbetslag. Skolan driver ett utvecklingsarbete inom BFL och vi använder oss av NTA (Natur och teknik för alla). Arbetet med elevernas språkutveckling genomsyrar alla ämnen.

Särskilda kompetenskrav
Du har digital kompetens som innebär att det är naturligt att använda datorn som arbetsredskap och
pedagogiskt hjälpmedel.
Du skapar och upprätthåller goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.
Du tillämpar metoder och har ett förhållningssätt som synliggör varje elevs lärande.
Örtagårdsskolan är en övningsskola vilket innebär att vi har ett nära samarbete med Malmö Universitet.

Kontakt: Ewalotta Benndoff, bitr. rektor, 0709-16 58 16 ewalotta.benndoff@malmo.se

Ansök senast: 6 april 2018
Kod: ÖRTA09

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: 10 aug 2018

Facklig företrädare: Inger Rahm, Lärarnas riksförbund,  0708-52 75 03, inger.rahm@malmo.se

Katarina Rembert, Lärarförbundet, 0709-48 36 03, katarina.rembert@malmo.se

Läs mer om skolan

Lärare F-3 - MA/NO

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som klasslärare och mentor i en årskurs 1 med MA/NO som huvudsakliga ämnen.
Du kommer att ingå i ett arbetslag. Skolan driver ett utvecklingsarbete inom BFL och vi använder oss av NTA (Natur och teknik för alla). Arbetet med elevernas språkutveckling genomsyrar alla ämnen.

Särskilda kompetenskrav
Du har digital kompetens som innebär att det är naturligt att använda datorn som arbetsredskap och
pedagogiskt hjälpmedel.
Du skapar och upprätthåller goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.
Du tillämpar metoder och har ett förhållningssätt som synliggör varje elevs lärande.
Örtagårdsskolan är en övningsskola vilket innebär att vi har ett nära samarbete med Malmö Universitet.

Kontakt: Ewalotta Benndoff, bitr. rektor, 0709-16 58 16, ewalotta.benndoff@malmo.se

Ansök senast: 6 april 2018
Kod: ÖRTA10

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: 10 aug 2018

Facklig företrädare: Inger Rahm, Lärarnas riksförbund,  0708-52 75 03, inger.rahm@malmo.se

Katarina Rembert, Lärarförbundet, 070-9483603, katarina.rembert@malmo.se

Läs mer om skolan

Värner Rydénskolan

Förskollärare

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta hos oss på Värner Rydénskolan med undervisning i förskoleklass. Du har erfarenhet av att arbeta med Bornholmsmodellen, ASL och andra språkutvecklande metoder. Du ingår i ett arbetslag med pedagoger, specialpedagoger och logoped som arbetar med ca 50 elever uppdelade i två grupper.

Du är positiv och har lätt för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och andra aktörer.

Särskilda kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

Kontakt: Francisca Jönsson, bitr. rektor, 0733-03 99 86,

francisca.alexanderjonsson@malmo.se

Ansök senast: 4 april 2018
Kod: VÄRN19

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast/ enligt överenskommelse

Facklig företrädare: Lars Tenggren, lärarförbundet, 040-34 30 17,

lars.tenggren@malmo.se

Läs mer om skolan

Munkhätteskolan

Lärare F-3 med bred ämnesbehörighet

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som mentor/klasslärare i en av våra
tre 1:or. Du tillhör ett mindre arbetslag med lärare i åk 1. du är
också del av det stora arbetslaget 1-3. Vi arbetar sedan 7 år tillbaka med ASL från f till 3. God läs- och skrivutveckling är områden vi arbetar regelbundet med utifrån åtagandeplanen.

Sedan två år tillbaka kompetensutvecklar vi oss under ledning av vår speciallärare i matematik i metoden Singaporematte.

Särskilda kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs F-3. Du har utbildning och erfarenhet av läsinlärning.

Kontakt: Gunilla Rasmusson, bitr. rektor, 0703-46 65 80, gunilla.rasmusson@malmo.se
Ansök senast: 4 april 2018
Kod: MUNK20

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast/enligt överenskommelse

Facklig företrädare: Vasil Kovacev, Lärarförbundet, 040-34 10 00,

vasil.kovacev@malmo.se.
Lennart Holm, Lärarnas riksförbund, 0708-64 66 58, lennart.holm@malmo.se

Läs mer om skolan

Lärare F-3 i SV/SVA/MA

Arbetsuppgifter
I tjänsten arbetar du som resurs mot elever i åk 1-3. En del av din tid läggs till nyanlända elever i stadiet. Övrig tid är du resurs i ämnena svenska/sva och matematik.

I stadiet finns redan speciallärare i både svenska och matematik som du kommer att samarbeta med.

Särskilda kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs F-3. Vi ser gärna att du har utbildning i SVA och utbildning samt erfarenhet av att arbeta med nyanlända elever är meritierande.

Kontakt: Gunilla Rasmusson, bitr. rektor, 0703-46 65 80,

gunilla.rasmusson@malmo.se
Ansök senast: 4 april 2018
Kod: MUNK21

Anställningform: tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast/enligt överenskommelse

Facklig företrädare: Vasil Kovacev, Lärarförbundet, 040-34 10 00,

vasil.kovacev@malmo.se
Lennart Holm, Lärarnas riksförbund, 0708-64 66 58, lennart.holm@malmo.se

Läs mer om skolan

Djupadalsskolan

Lärare MA/NO, SV/SO eller bred behörighet

Arbetsuppgifter
Djupadalsskolan är vackert belägen i villakvarteren i Limhamn med Djupadalsparken som närmsta granne. Djupadalsskolan är idag en F-5 skola med 520 elever. Vår målsättning är att vara varje elevs bästa skola genom att hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. Djupadalsskolan är en skola med målmedvetna och studiemotiverade elever, driven och kunnig personal vilket visar
sig i de goda resultat som eleverna når.

På Djupadaslsskolan arbetar vi arbetslag. Från och med åk 2 arbetar man som ämneslärare i arbetslag, vilket innebär att du tillsammans med dina kollegor undervisar eleverna i ditt arbetslag i ett par eller några ämnen. I arbetslag åk 1 arbetar du som klasslärare. I arbetsuppgifterna som lärare på Djupadalsskolan ingår, förutom mentorskap och undervisning, även planering, bedömning, utvärdering och utveckling av den pedagogiska
verksamheten i enlighet med skolans styrdokument.

Vi söker nu en ny kollega till vårt blivande arbetslag åk 1. Du bedriver en varierad och kreativ undervisning, hittar strategier för att nå varje elev och är duktig på att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor.

Särskilda kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad F-3 lärare med behörighet att undervisa i matematik/NO, svenska/SO eller bred ämnesbehörighet. Det är meriterande om du har datorvana och tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare. Du planerar din undervisning efter olika elevers behov.

Kontakt: Anna Andersson, bitr. rektor, 040-34 69 66, anna.c.andersson@malmo.se

Ansök senast: 11 april 2018
Kod: DJUP09

Anställningform: tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: 10 augusti 2018

Facklig företrädare: Katarina Johansson, Lärarnas riksförbund, 040-34 74 63,

katarina.johansson@malmo.se
Tina Kruuse, Lärarförbundet, 040-34 74 63, tina.kruuse@malmo.se

Läs mer om skolan

Ribersborgsskolan

2 lärare F-3

Arbetsuppgifter
Vi söker två grundskollärare till arbetslag F-3.
Du som söker är legitimerad lärare i åk F-3 med bred ämnesbehörighet.

I tjänsten som grundskollärare ansvarar du för planering, undervisning och bedömning kopplat till våra styrdokument och skolans åtagandeplan. I samarbete med kollegor arbetar du med utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten.
På Ribersborgsskolan arbetar vi i arbetslag som består av olika yrkeskompetenser vilket främjar elevens utveckling både kunskapsmässigt och socialt. Vi arbetar kollaborativt för att utveckla vår gemensamma undervisning bla. genom ämnesdidaktiskt kollegium där lärare planerar, genomför och utvärderar sin undervisning tillsammans. All personal arbetar främjande och förebyggande tillsammans över yrkesgränserna för att eleverna ska få en trygg studiemiljö.

Vi söker dig som har en helhetssyn på elevers lärande och ser möjligheter till utveckling hos eleverna. I ditt pedagogiska arbete hittar du strategier för att nå varje elev och att stärka denne i såväl kunskapsutveckling
som den personliga utvecklingen, utifrån Ribersborgsskolans vision Att vara någon, att kunna något, att dela något för varje elevs bästa skola.

 

Särskilda kompetenskrav
Det är önskvärt att du har erfarenhet av läs- och skrivinlärning åk 1-3

 

Välkommen med din ansökan!

Kontakt: Lars Börjesson, bitr. rektor, 0766-39 49 47,

lars.borjesson@malmo.se

Ansök senast: 12 april 2018
Kod: RIBE05

Anställningform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: 10 augusti 2018

Facklig företrädare: Katarina Håkansson, Lärarnas riksförbund, 040-34 68 52,

katarina.johansson@malmo.se
Wiveca Ek, Lärarförbundet, 040-34 68 52, wiveca.ek@malmo.se

Läs mer om skolan

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-03-23 14:42