Världsdagen för psykisk hälsa 2021

En vecka på temat psykisk hälsa och digitalisering

Välkommen till en vecka för dig
som vill veta mer om psykisk ohälsa

I år uppmärksammar Malmö Världsdagen för psykisk hälsa med ett veckolångt digitalt arrangemang. Sju dagar med filmer från föreingslivet i Malmö, musik och annat intressant på temat psykisk hälsa och digitalisering.

Världsdagen för psykisk hälsa går av stapeln den 10 oktober varje år. Malmö uppmärksammar årligen dagen med ett arrangemang som vänder sig till alla Malmöbor. Men, särskilt till dig som har egen erfarenhet av psykisk ohälsa, är anhörig eller som möter personer med psykisk ohälsa i ditt arbete.

På grund av covid-19 kommer det inte att genomföras något fysiskt arrangemang. Precis som förra året är du istället varmt välkommen hit, till Världsdagens digitala mötesplats. Hoppas att du ska hitta inspiration och kunskap som passar dig!

Välkommen!

Välkommen!
Bosse och Cecilia från Lokalt Forum hälsar dig varmt välkommen till Världsdagen för psykisk hälsa 2021.

Om Världsdagen för psykisk hälsa

Världsdagen för psykisk hälsa infaller den 10 oktober varje år. Den instiftades av World Federation for Mental Health 1992 och är till för att skapa större medvetenhet och förståelse för psykisk hälsa och ohälsa.

Världsdagen för psykisk hälsa i Malmö arrangeras av Lokalt Forum i samarbete med Vuxenpsykiatri Malmö, Integrerad Närsjukvård INM, Malmö universitet och Malmö stad. Lokalt Forum Malmö är ett lokalt nätverk med patient-, brukar- och anhörigföreningar och ingår i Nationell samverkan för psykisk hälsa (NSPH).

Lokalt forums seriebild