Liveillustration från konferensen av Ossian Theselius, Simply Draw it BIG

Den 22 september möttes vi på Moriska paviljongen för en fullsatt heldagskonferens för verksamma inom hållbar utveckling där vi utforskade människan i den hållbara staden, från person till system, med särskilt fokus på kultur som verktyg för hållbar utveckling. Vi gick in för att skapa en dag av VERKSTAD: AGENDA 2030.

Hur skapar vi ett samhälle där vi kan leva ett schysst liv?

Verkstad: Agenda 2030 kom i mycket att handla om vår del stadens ekosystem, och hur vi kan implementera de globala hållbarhetsmålen lokalt. Talare med praktiska exempel från egna verksamheter, tangodansare, illustratörer, inspiratörer och till sist en mingelafterwork i bistron. Vi hoppas att även ni gick hem med ny inspiration och energi - Stort tack alla som deltog och bidrog till en givande dag!

Läs mer om dagens innehåll i dokumentationen!

Kontakt:

Elin Hasselberg

Projektledare, miljöförvaltningen Malmö stad

Telefon: +46 70 946 73 72

E-post: elin.hasselberg@malmo.se

Verkstad: Agenda 2030 arrangeras av Malmö stad och Hållbar Utveckling Skåne, i samverkan med Region Skåne och Klimatsamverkan Skåne, och en är en del av Framtidsfestivalen.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2017-10-18 11:23