Öppet hus på Bellevue gymnasium

Välkommen till Bellevue gymnasium. Vi har specialiserat oss på introduktionsprogram. Utbildningen hos oss är ingen fortsättning på grundskolan utan en ny chans för dig att nå dina mål. Vi erbjuder individuellt stöd och en trivsam miljö – allt för att du ska klara av dina studier. Du är viktig för oss!

Träffa oss

Vi har inget specifikt datum för öppet hus på Bellevue gymnasium. Du kan istället besöka oss när som helst under hela läsåret.

Hur?
Kontakta oss på 040-34 35 14 för att boka ett besök.

Du är även välkommen att höra av dig på mejl eller telefon om du har några frågor om vår skola eller våra utbildningar.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Rundtur i våra lokaler

Är du nyfiken på hur vi har det på vår skola? Välkommen att ta en digital rundtur i våra lokaler!

Lär känna oss

Vi är den lilla skolan med det stora hjärtat. Hos oss kan du gå introduktionsprogrammet individuellt alternativ. Du får jobba i din egen takt för att nå dina mål. Vad du än vill, vem du än är, så hittar vi en lösning. Vi finns här för dig!

Innan du börjar hos oss vill vi träffa dig och din vårdnadshavare. Tillsammans kan vi titta på skolan, få en chans att lära känna varandra och berätta hur en skoldag hos oss ser ut.

Ta en titt i vår broschyr

Våra program

På individuellt alternativ hos oss anpassas undervisningen till dig och det du behöver. Du och de som jobbar på skolan arbetar tillsammans för att du ska komma dit du vill.

Via programrutorna nedan kommer du till mer utförlig information om våra program på vår hemsida.

Kontakta oss