Öppet hus på Universitetsholmens gymnasium

Våga anta utmaningen – bli ett yrkesproffs! Vi är ett yrkesgymnasium som sätter kvalitet och yrkesstolthet i främsta fokus. Våra utbildningar är både teoretiska och praktiska. En del av din utbildning sker på ett företag. Hos oss blir du alltså utbildad i ett yrke samtidigt som du har möjlighet att studera vidare på högskola direkt eller senare i livet.

Träffa oss

Vi har redan haft våra öppet hus. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Missa inte att ta del av alla våra filmer om skolan här också för att lära känna oss bättre.

Rundtur i våra lokaler

Vi har en god studiemiljö på skolan med nyrenoverade moderna verkstäder och vårdrum som liknar de som finns i arbetslivet. Välkommen att ta en digital rundtur på vår skola!

Lär känna oss

Vi sätter kvalitet och yrkesstolthet i fokus. Hos oss får du välutbildade lärare som har stor erfarenhet av de olika branscherna.

Vi har goda branschkontakter, ett väl utbyggt elevhälsoteam, fokus på lugn studiemiljö och moderna verklighetsanpassade lokaler. Detta gör att vi kan leverera yrkesutbildningar av hög kvalitet och stötta dig i ditt lärande utifrån just dina behov.

Ta en titt i vår broschyr

Fråga oss

Här har vi samlat svar på några vanliga frågor vi brukar få på öppet hus. Har du andra frågor om vår skola och våra utbildningar är du välkommen att skicka ett meddelande till vår syv, så får du svar via mejl.
Undrar du över något annat?

Våra program

Vi erbjuder tre yrkesprogram samt introduktionsprogram. Alla våra yrkesutbildningar är certifierade av respektive bransch. Vi har ett bra samarbete med företag, branscher och arbetsliv. Det bidrar till att vi kan erbjuda dig en yrkesutbildning av hög kvalitet med inslag av företagsbesök, gästföreläsare och ett bra arbetsplatsförlagt lärande (APL).

Via programrutorna nedan kommer du till mer utförlig information om våra program och inriktningar på vår hemsida. Där hittar du även poängplaner.

Kontakta oss