Öppet hus på Valdemarsro gymnasium

Välkommen till Valdemarsro gymnasium. Vi är en gymnasiesärskola med små undervisningsgrupper. Vår undervisning läggs upp efter dina önskemål, förutsättningar och behov. Vi erbjuder tre av gymnasiesärskolans nationella program och det individuella programmet. Vi har även ett introduktionsprogram för dig som inte är behörig att söka till gymnasiet.

Träffa oss

Vi har inte öppet hus på någon speciell dag. Du är istället välkommen att kontakta oss om du vill besöka skolan eller få möjlighet att ”skugga” en elev en dag.

Hur?
Kontakta vår syv eller biträdande rektor om du vill besöka oss eller skugga en elev. Kontaktuppgifter finns på vår hemsida.


Du är även välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor.

Rundtur i våra lokaler

Är du nyfiken på hur det är på vår skola? Följ med på en rundtur genom skolan och lär känna våra lokaler.

Lär känna oss

Alla vi på Valdemarsro gymnasium arbetar tillsammans för att skapa en god lärmiljö för dig och dina skolkamrater.

Här kan du arbeta med bild, keramik, trä/metall och textilslöjd. På skolan finns också lektioner i musik, rytmik, dans och teater. Du har även flera perioder av praktik. Din tid hos oss förbereder dig för ett meningsfullt vuxenliv!

Vad är det som gör att man trivs på Valdemarsro? Hör vad några av våra elever och personal har att säga om skolan.

Ta en titt i vår broschyr

Fråga oss

Nedan kan du läsa svaren på några vanliga frågor som vi brukar få. Undrar du över något annat är du varmt välkommen att kontakta oss.
Undrar du över något annat?

Våra program

Valdemarsro gymnasium erbjuder tre av gymnasiesärskolans nationella program och det individuella programmet.

Via programrutorna nedan kommer du till mer utförlig information om våra program på vår hemsida. Där finns även poängplaner för våra utbildningar.

Kontakta oss