$left
$middle

Sök till oss

Hos oss får du välutbildade lärare som har stor erfarenhet av de olika branscherna. Vi har goda branschkontakter, ett väl utbyggt elevhälsoteam, fokus på lugn studiemiljö och moderna verklighetsanpassade lokaler.

Detta gör att vi kan leverera yrkesutbildningar av hög kvalitet och stötta dig i ditt lärande utifrån just dina behov.

Vi har ett högt söktryck och utökar kontinuerligt våra utbildningar med nya elever. Kommande läsår välkomnar vi ytterligare en klass på El- och energiprogrammet!

Skugga en elev

Du som är nyfiken på något av våra program har möjlighet att under en dag skugga en elev. Det innebär att du under en skoldag får följa en klass på programmet och vara med på lektioner, träffa lärare och elever, äta i matsalen och känna av stämningen.

Ansök till våra utbildningar

Du gör ditt gymnasieval på ansökningswebben. Webben öppnar för ansökningar den 15 januari och stänger vid midnatt den 15 februari.

Yrkescertifiering

Alla våra yrkesutbildningar är certifierade av respektive bransch. Vi har en god studiemiljö på skolan med nyrenoverade moderna verkstäder och vårdrum som liknar de som finns i arbetslivet.

Högskolebehörighet

Yrkesprogram ger högskolebehörighet = SANT! Att välja ett yrkesprogram är smart. Du blir utbildad till ett yrke samtidigt som du har möjlighet att studera vidare på högskola direkt eller senare i livet. Du kan läsa dessa kurser inom det individuella valet, eller inom de programgemensamma ämnena. Alla våra yrkesprogram ger dig högskolebehörighet om du inte aktivt väljer bort denna möjlighet.

Skollunch

Varje dag serverar våra kockar ett varierat salladsbord och mat som tillagas här på skolan.

Stipendier

Som elev på Universitetsholmens gymnasium får du alla förutsättningar att nå dina drömmar; kanske vill du ha ett fast arbete direkt efter gymnasiet eller påbörja en utbildning.

Som hjälp på vägen premierar Universitetsholmens gymnasium elever som utmärker sig under sina praktikperioder, som klasskamrat, för sin förmåga att ta ansvar, samt står väl rustade för framtiden.

Biblioteket

Välkommen till biblioteket. Här kan du få hjälp med dina studier, att låna böcker och söka på nätet. Boka tid med bibliotekarierna för handledning enskilt eller i grupp.

Vi kan också komma ut till klassrummet och hålla lektioner i informationssökning inför projekt eller gymnasiearbete.

Ta reda på mer om oss

Så arbetar vi

Vi är ett yrkesgymnasium som sätter kvalitet och yrkesstolthet i främsta fokus. Våra medarbetare har hög kompetens och sätter alltid eleven i centrum.

Samarbeten och kontakter

Kombinationen av olika utbildningar och ett utvecklat samarbete med företag, branscher och arbetsliv skapar goda förutsättningar för en hög utbildningskvalitet.

Kontaktinformation och länkar

sv