$left
$middle

Sök till oss

Vi sätter kvalitet och yrkesstolthet i fokus. Hos oss får du välutbildade lärare som har stor erfarenhet av de olika branscherna. Vi har goda branschkontakter, ett väl utbyggt elevhälsoteam, fokus på lugn studiemiljö och moderna verklighetsanpassade lokaler. Detta gör att vi kan leverera yrkesutbildningar av hög kvalitet och stötta dig i ditt lärande utifrån just dina behov.

Yrkescertifiering

Alla våra yrkesutbildningar är certifierade av respektive bransch. Vi har en god studiemiljö på skolan med nyrenoverade moderna verkstäder och vårdrum som liknar de som finns i arbetslivet.

Högskolebehörighet

Yrkesprogram ger högskolebehörighet = SANT! Att välja ett yrkesprogram är smart. Du blir utbildad till ett yrke samtidigt som du har möjlighet att studera vidare på högskola direkt eller senare i livet. Du kan läsa dessa kurser inom det individuella valet, eller inom de programgemensamma ämnena. Alla våra yrkesprogram ger dig denna möjlighet.

Skollunch

Varje dag serverar våra kockar varierat salladsbord och mat som tillagas här på skolan.

Stipendier

Som elev på Universitetsholmens gymnasium får du alla förutsättningar att nå dina drömmar; kanske vill du ha ett fast arbete direkt efter gymnasiet eller påbörja en utbildning.

Som hjälp på vägen premierar Universitetsholmens gymnasium elever som utmärker sig under sina praktikperioder, som klasskamrat, för sin förmåga att ta ansvar, samt står väl rustade för framtiden.

Ta reda på mer om oss

Kontaktinformation och länkar

sv