$left
$middle

Om Sommarscen

Sommarkväll på Pildammsteatern i varmt ljus. Festlig stämning, artister, ballonger och massor av publik.

Foto: Sanna Dolck Wall

Sommarscen vill både roa, underhålla och överraska. I programmet hittar du utmanande såväl som lättillgängliga föreställningar på runt 40-50 platser runtom i Malmö.

Alltid fri entré

Varje år presenterar Sommarscen runt 60 unika programpunkter med en mångfald av upplevelser för alla åldrar. Gemensamt för alla arrangemang är att de alltid äger rum utomhus och att det alltid är fri entré.

Kultur för alla

Sommarscen Malmö är en del av kulturförvaltningen i Malmö stad. Målsättningen är att väcka nyfikenhet för scenkonst i alla dess former.

Tillsammans gör vi Malmö som en attraktiv kulturstad och använder kulturens kraft för att skapa gränsöverskridande möten och upplevelser för både besökare och kulturutövare. Detta sker i ett nära samarbete med det fria kulturlivet, kulturinstitutioner och producenter.

Social hållbarhet

Sommarscen och Malmö stad verkar för en socialt hållbar kommun där hälsa, välmående och en meningsfull fritid står i fokus. Ett arbete som genomsyras av Malmö stads värdegrund där kreativitet, respekt och engagemang står i fokus. Sommarscen finns i hela Malmö och du tar dig enklast till våra arrangemang med cykel eller stadsbuss.

Kontakt

Sommarscen

Telefon:
040-34 48 82
sv