$left
$middle

Välkommen till Malmö

Malmö är mer än en stad. Malmö är möten, mat och skratt. En stad full av människor som skapar upplevelser för andra – teater, mat, konst och musik. Här möter du den unga lovande designern, kocken som vågar ta ut svängarna, regissören som tacklar de svåra ämnena och småföretagen med de stora drömmarna.

Malmö Convention Bureau

Malmö är en ung, nyfiken och kreativ stad fylld av innovation och framåtanda. Det är en stad i ständig förändring. Här hittar du toppmoderna konferensanläggningar på promenadavstånd från centrum, gott om hotell, ett rikt kulturliv och fantastiska kommunikationer. Välj Malmö för ditt nästa möte!

Besöka Malmö

Vill du veta mer om Malmö som besöksmål? På våra sidor "Uppleva och göra" får du tips och inspiration på aktiviteter och sevärdheter i staden. I stadens evenemangskalender och på Destinationssamverkans hemsida, visitmalmo.se, hittar du även allt som händer i Malmö – konserter, teater, barnaktiviteter, festivaler, föredrag, utställningar, mässor, sportevenemang och mer.

För researrangörer

Malmö har så mycket att erbjuda att det ibland kan vara svårt att välja bland alla aktiviteter. Här finns tips och information för researrangörer.

Vill du veta mer om besöknäringen i Malmö?

Kontakta oss:

aefg

Karin Tingstedt
E-mail: karin.tingstedt@malmo.se
Mobil: +46 (0)708 - 63 30 83

aefg

Christopher Johansson
E-mail: christopher.johansson@malmo.se
Mobil: +46 (0)709 - 34 22 28

aefg

Johan Menso
Team Leader - Malmö Convention Bureau
E-mail: johan.menso@malmo.se
Mobil: +46 (0)709- 49 48 54

Kontaktinformation och länkar

sv