$left
$middle

Välj Malmö för ditt nästa möte!

Malmö är en ung, nyfiken och kreativ stad fylld av innovation och framåtanda. Här hittar du toppmoderna konferensanläggningar på promenadavstånd från centrum, gott om hotell, ett rikt kulturliv och fantastiska kommunikationer.

Malmö Convention Bureau

Malmö Convention Bureau gör det smidigare för dig att arrangera ett möte eller kongress i Malmö. Vårt huvuduppdrag är att stärka stadens, universitetens, sjukhusens, forskningsanläggningarnas och näringslivets position ur ett rekryterings- och etableringsperspektiv med hjälp av kongresser och business events. Vår målsättning är att, genom nationella och internationella vetenskapliga kongresser och företagsmöten, bidra till en positiv utveckling inom forskning, innovation och utveckling i Malmö.

Genom vårt arbete vill vi, på lång sikt, bidra till att stärka stadens varumärke och därmed skapa tillväxt. Vårt arbete handlar ofta om att identifiera värdar/ambassadörer såsom forskare, läkare, näringslivsrepresentanter och entreprenörer och få dem att vilja, våga och kunna ansöka om nationella och internationella möten till Malmö.

Funderar du på att arrangera ett möte i Malmö?

Kontakta oss:

aefg

Johan Menso
E-mail: johan.menso@malmo.se
Mobil: +46 (0)709-49 48 54

aefg

Emma Hänninen Alricsson
E-mail: emma.hanninen@malmo.se
Mobil: +46 (0)733-10 97 27

Bild på Gezim Kiseri

Gezim Kiseri
E-mail: gezim.kiseri@malmo.se
Mobil: +46 (0)708 53 02 82

Kontaktinformation och länkar

sv