$left
$middle

Så växer Malmö.

Över hela vår stad pågår kraftfulla satsningar och förbättringar för dagens och morgondagens Malmöbor. Ibland blir det stökigt. Men där det står en byggkran eller finns en grop – där finns det också en plan. Tillsammans skapar vi ett hållbart Malmö på lika villkor för alla. En tät, grön och levande stad, där alla trivs och mår bra.

Malmö, det börjar här.

Nyheter om stadsutveckling

Diskutera mobilietshubbar i Malmö

För att underlätta hållbart resande arbetar vi på Malmö stad med mobilitetshubbar – platser där du kan hitta olika typer av delade fordon såsom elsparkcyklar, hyrcyklar och poolbilar. Onsdag 28 september till lördag 1 oktober bjuder Malmö stad in till en utställning av en demohubb på S:t Johannesplan, norra uppgången vid Triangeln. Besök oss där och kom med dina önskemål och tankar kring vad en mobilitetshubb ska innehålla!

Sofielund i fokus på Oslo Architecture Triennale

Planprogrammet för Sofielund och kulturljudzonen har blivit utvalt av en internationell jury som en av 11 utställare på Oslo Architecture Triennale 2022. Genom att sätta kultur-, fritids- och industriverksamheter i fokus visar Malmö stad en nytänkande tolkning av "blandad stad" som inspirerar och bryter ny mark. Utställningen pågår den 22 september–30 oktober.

Kontaktinformation och länkar

sv