$left
$middle

Foto: Bengt H Malmqvist

Abba World öppnar i Malmö under Eurovision

Pop up-upplevelsen ABBA World öppnar upp under Eurovision i Malmö. Femtio år efter ABBA:s internationella genombrott med 'Waterloo' i Eurovision Song Contest vill vi fira denna milstolpe tillsammans med alla fans.

För första gången i ABBA:s historia kommer fans nu att kunna uppleva alla olika delar av ABBA under ett och samma tak i Malmö.

När ABBA World öppnar sina dörrar den 29 april bjuds både nya och gamla fans in att utforska delar av ABBA The Museum, ABBA Voyage, Mamma Mia!, Mamma Mia! The Party och Polar Music International samtidigt på samma plats.

- Under Eurovision i Malmö vill vi fira både den samtida musiken och vårt musikaliska arv. Abba har gjort och fortsätter göra stora avtryck för Sverige i världen. Och resan började ju med Eurovision för exakt femtio år sedan. Därför är vi väldigt glada att kunna presentera den här upplevelsen i Malmö, säger Karin Karlsson som är huvudprojektledare för Malmös värdskap för Eurovision.

Utställningen är uppdelad på två våningar och kommer att vara en plats för ABBA-fans från hela världen att mötas, dela och skapa minnen tillsammans under Eurovision i Malmö.

Placerat i centrala delar av Malmö kommer ABBA World att vara öppet för besökare under två veckor mellan den 29 april och den 13 maj.

Anmäl dig här för mer information

sv