$left
$middle

Foto: Colorbox

Häng med på digital chokladprovning

Lär dig mer om vägen från kakaoböna till choklad, kakaoodlarnas vardag och utmaningar, och hur choklad kan bli schysstare för människa och miljö medan vi provar god choklad tillsammans på distans!

Vi kopplar upp oss till föredraget över Teams/Zoom, var och en från valfri plats, och provsmakar fem rättvist handlade chokladbitar av olika märken som alla finns att köpa i Malmö. Chokladen skickas hem till dig per post.

Allergener: chokladen kan innehålla, eller innehålla spår av, mjölkprodukter, alla sorters nötter, mandlar, jordnötter, soja och gluten. Ange eventuella allergier eller specialkostbehov i anmälan.

Arrangör är Malmö Fairtrade City. Malmö är sedan 2006 diplomerad som en Fairtrade City – ett resultat av samverkan mellan Malmö stad och lokala aktörer. Målet är mer rättvis handel och ökad etisk konsumtion i hela kommunen. Läs mer om Malmös prisvinnande arbete med rättvis handel och etisk konsumtion på malmo.se/fairtrade

Emily Turgman Gruian, som håller i evenemanget, är föredragshållare, utbildare, strateg och chokladentusiast, med särskilt fokus på rättvis handel och medveten konsumtion.

ANMÄLAN:
Max antal deltagare: 30.
Anmälan är stängd.

Evenemanget är kostnadsfritt och riktar sig till dig som bor i Malmö.

sv
sv