$left
$middle

Du kan träffa funktionsstödsförvaltningen och föreningar på Malmöfestivalen 2024. Bild från när vi var på plats förra året.

Funktionsstödsförvaltningen är på Malmöfestivalen 2024!

Vi upprepar succén från förra året. Varmt välkommen till funktionsstödsförvaltningens och föreningarnas gemensamma tält på Malmöfestivalen 2024.

I funktionsstödsförvaltningens tält på Malmöfestivalen 2024 träffar du medarbetare som kan berätta om förvaltningens stöd och insatser. På plats är också organisationer och föreningar för att berätta om vad de gör, vilka aktiviteter de erbjuder och hur du blir medlem. Det blir också lite underhållning under veckan.

Funktionsstödsförvaltningen är en givande arbetsplats för dig som vill ha ett omväxlande arbete och bidra till ett bättre liv för Malmöbor. Vi kan guida dig rätt om du vill arbeta med oss.

Program

I takt med att programpunkterna blir klara publicerar vi dem här. Vi kommer också berätta mer om vårt program på: Funktionsstöd i Malmö stad | Malmö | Facebook.

Om oss

Du som bor i Malmö och har fysisk, psykisk eller intellektuell funktionsnedsättning eller autism kan delta i aktiviteter och få olika former av stöd och insatser från föreningar, organisationer och funktionsstödsförvaltningen i Malmö stad. Vi finns även för dig som är anhörig.

Vi arbetar för att bryta stigman och för ökad tillgänglighet och jämlikhet för personer med funktionsnedsättning. Vi vill stödja personer att hitta sina styrkor och färdigheter för att kunna leva ett meningsfullt och självständigt liv.

Funktionsstödsförvaltningen ansvarar för olika former av stöd och insatser till cirka 3 500 Malmöbor enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS), socialpsykiatri inom socialtjänstlagen (SoL) och hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

sv