Malmö stad
$left
$middle

Besök Mer Malmö åt alla på Värnhemstorget

Se hur Malmö har utvecklats genom tiderna och hur staden fortsätter att förändras. Utställningen Mer Malmö åt alla på Värnhemstorget tar dig med på en resa genom stadens historia och framtidsvisioner. Ta del av aktiviteter och passa på att ställa frågor till representanter från Malmö stad.

Upptäck Malmös spännande framtid och historia genom utställningen Mer Malmö åt alla på Värnhemstorget. Fram till den 9 november har du chansen att få en inblick i stadens pågående stadsutvecklingsprojekt och framtidsplaner.

Vad handlar utställningen om?

Malmö är en stad i ständig utveckling. Genom utställningen får du möjligheten att följa med på en resa genom Malmös 800-åriga historia, från den lilla fiskebyn till dagens moderna stad. Samtidigt får du en inblick i de framtidsplaner som ska rusta staden för kommande generationer. Utställningen är också en plats för dialog – du kan vid vissa tillfällen ställa dina frågor direkt till representanter från Malmö stad och diskutera hur stadens framtid formas.

Vad kan du göra?

Förutom att ta del av utställningen finns det flera spännande aktiviteter att uppleva. Varför inte hänga med på en guidad cykeltur runt Värnhem och se hur området kommer att förändras? Du kan också lära dig mer om hur träd bidrar till en mer hållbar stad. Vid vissa tillfällen finns representanter från Malmö stad på plats för att svara på frågor och diskutera stadens framtidsplaner.

Varför ska du besöka?

Utställningen Mer Malmö åt alla ger en inblick i hur framtidens Malmö planeras och utvecklas. Det är ett tillfälle att bättre förstå stadens framtidsvisioner och få svar på frågor av representanter från Malmö stad.

Välkommen!

sv