Malmö stad
$left
$middle

Häng med på en guidad cykeltur

Utställningen "Mer Malmö åt alla" bjuder in alla Malmöbor att utforska hur vi vill skapa en mer hållbar och inkluderande stad. Samtidigt som utställningen pågår hålls en rad spännande aktiviteter på och kring Värnhemstorget - bland annat guidade cykelturer.

Knäpp fast hjälmen och häng på! Cykling är en viktig del av Malmös mobila framtid, och vad passar bättre än att utforska detta från cykelsadeln? Under ledning av två experter på cykelfrågor i Malmö stad, får du möjlighet att följa med på en guidad cykeltur där du lär dig mer om stadens planer för att göra Malmö ännu mer cykelvänligt och hur detta kan bidra till både bättre tillgänglighet och en renare miljö.

3-30-300 – en grön formel

Missa inte heller när en av våra landskapsarkitekter berättar om hur Malmö stad arbetar för att alla Malmöbor ska kunna se tre träd från sitt hem, att staden ska ha 30 procents krontäckning och att vi ska ha max 300 meter till närmaste grönområde.

Träffa projektledaren

Varför grävs det så mycket i Malmö och vad är det egentligen som ska hända runt Värnhem, när ska det ske och hur ser det ut när det är klart? Projektledaren har svaren!

Mer Malmö åt alla

Utställningen "Mer Malmö åt alla" erbjuder fler aktiviteter och är en möjlighet att möta stadens experter och delta i inspirerande samtal.

När?

Utställningen pågår till den 9 november.

Var?

Värnhemstorget, Malmö.

sv