Öppet hus på Malmö Citadellsgymnasium

Välkommen till en nybyggd gymnasieskola, Malmö Citadellsgymnasium! Med närhet till en av Malmös mest expansiva delar bygger vi nu en ny kommunal gymnasieskola för dig som är intresserad av den nya tidens företagande och arbetsmarknad. Här får du en naturlig koppling till innovativt entreprenörskap där ekonomi, hållbarhet och teknisk utveckling står i centrum.

Träffa oss

Varmt välkommen till öppet hus 28 april klockan 18.30–20.
Vi ses på Citadellsvägen 7.

För att kunna skapa en så bra upplevelse som möjligt önskar vi att du bokar ditt besök.

Om du är nyfiken på vad som händer på öppet hus kan du läsa mer om det i programbladet nedan.

Rundtur i våra lokaler

Den nya skolbyggnaden ska stå klar 2024 men startar upp med sina första elever redan läsåret 2022/23. Du startar din utbildning i fina lokaler på Malmö universitet, endast några hundra meter från den planerade skolan. När Malmö Citadellsgymnasium är färdigbyggt flyttar du in i nya, moderna lokaler.

Att vara med från början ger en unik start up-känsla där du tillsammans med lärare och klasskamrater är med och formar den nya skolan.

Lär känna oss

Vi kommer att göra vårt allra bästa för att ge dig en utbildning som betyder något. Vi hoppas att du bidrar med lika mycket engagemang, nyfikenhet och ambition.

Skolan samarbetar med våra andra skolor i city som tillsammans erbjuder flera och högre kurser inom individuellt val och moderna språk. Större urval ger dig fler möjligheter inför framtiden – och fler utgångar till högre studier på högskola, universitet och yrkeshögskola.

För att utbilda för framtiden samarbetar vi med offentlig sektor, företag och idéburen sektor. Vi hittar verkliga projekt, knyter kontakter och öppnar dörrar till den arbetsmarknad som du senare ska bli en del av.

Ta en titt i vår broschyr

Fråga oss

Funderar du över något? Här har vi samlat svar på vanliga frågor som vi brukar få på öppet hus. Undrar du över något annat? Då är du välkommen på våra öppet hus eller att kontakta oss via mejl eller telefon.
Undrar du över något annat?

Våra program

I alla våra utbildningar står kreativa och problemlösande arbetsformer i fokus när vi tar oss an idéer och omsätter till praktisk handling. Här får du utrymme för dina tankar kring hållbarhet oavsett om det gäller företagande, politiska frågeställningar eller teknikutveckling.

Samtliga utbildningar ger goda möjligheter till vidareutbildning på högskola, universitet och yrkeshögskola.

Kontakta oss