Öppet hus på Pauliskolan

Välkommen till Pauliskolan! På vår fina skola i centrala Malmö kan du läsa barn- och fritids-, naturvetenskaps-, samhällsvetenskaps-, teknikprogrammet samt introduktionsprogram. Vi är en certifierad FN-skola, vilket betyder att vi valt att fokusera på globala frågor. Vi har många samarbetspartners och utvecklar hela tiden våra program och dess inriktningar. Vårt mål är att alla elever ska lyckas väl med sina studier utifrån sina förmågor. 

Chatta med oss

Välkommen till digitalt öppet hus 25 april klockan 18–20
Du kommer då att kunna chatta direkt med våra studie- och yrkesvägledare på skolan.

Rundtur i våra lokaler

Pauliskolan ligger mitt i Malmö. Skolan blev år 1853 Sveriges första tekniska läroverk. I vår omtyckta restaurang finns alltid två alternativ på menyn och en välfylld salladsbuffé med diverse tillbehör. Vi har ett populärt inne- och utegym som du får tillgång till om du är medlem i skolans idrottsförening PIF. Välkommen att ta en digital tur i våra lokaler!

Lär känna oss

Du har drömmarna – vi har verktygen. Vi vill hjälpa dig att utvecklas till en ansvarstagande och självständig individ rustad med goda kunskaper för framtiden. Studiero, trivsel och trygghet är viktiga frågor för oss. Vi har skolråd, programråd, klassråd och flera föreningar.

Hos oss får du även möjlighet att knyta kontakter med universitet och högskolor, företag och myndigheter. Om du är intresserad av globala frågor är vi ett bra val för dig! Sedan 2018 är vi en certifierad FN-skola.

Ta en titt i vår broschyr

Fråga oss

Funderar du över något? Här har vi samlat svar på vanliga frågor som vi brukar få på öppet hus. Undrar du över något annat? Då är du välkommen på våra öppet hus eller att kontakta oss via mejl eller telefon.
Undrar du över något annat?

Våra program

Hos oss kan du läsa de högskoleförberedande programmen inom naturvetenskap, samhällsvetenskap och teknik inklusive Bernadottegymnasiet. Vi har även yrkesprogrammet barn och fritid samt introduktionsprogram.

Via programrutorna nedan kommer du till mer utförlig information om våra program och inriktningar på vår hemsida. Där hittar du även poängplaner för respektive utbildning.

Kontakta oss