Öppet hus på Pauliskolan

Välkommen till skolan mitt i city! Här har vi arbetat med kunskap sedan 1853, då vi var Sveriges första tekniska läroverk. I dag är vi en stor skola med ett brett utbud. Här finns något för alla.

Hos oss får du studera i gamla fina anrika miljöer. Något som många av våra elever säger skapar den där speciella Paulikänslan.

Besök oss i höst

Välkommen till öppet hus på Pauliskolan.

När: 20 november
Tid: Klockan 18–20
Plats: Föreningsgatan 41

Vi har även öppet hus den 22 januari 2024.

  • Antal elever: 1100
  • Antal lärare: 80
  • Rektor: Anna Lorentz
  • Skolmat: Näringsriktig hållbart producerad mat från Malmö stads skolrestauranger. Det finns alltid två alternativ på menyn och en välfylld salladsbuffé med diverse tillbehör.
  • Aktiviteter, sport och trivsel: Välutrustat gym, stort fint bibliotek, elevcafé, stor skolgård med sittplatser, utegym, basketplan och utomhuspingis. Aktiv elevkår och flera elevföreningar.

Våra program

Hos oss kan du läsa högskoleförberedande program inom naturvetenskap, samhällsvetenskap och teknik. Du kan också läsa Bernadottegymnasiet som är en uniformsprofil under inriktningen beteendevetenskap. Vi har även yrkesprogrammen barn- och fritid samt inriktningen dator- och kommunikationsteknik på el- och energiprogrammet. Dessutom erbjuder vi introduktionsprogram.

Ta reda på mer om oss

Du har drömmarna – vi har verktygen. Vi vill hjälpa dig att utvecklas till en ansvarstagande och självständig individ rustad med goda kunskaper för framtiden. Studiero, trivsel och trygghet är viktiga frågor för oss. Vi har skolråd, programråd, klassråd och flera föreningar.

Hos oss får du även möjlighet att knyta kontakter med universitet och högskolor, företag och myndigheter. Om du är intresserad av globala frågor är vi ett bra val för dig! Sedan 2018 är vi en certifierad FN-skola.

sv