$left
$middle

Sök till oss

De närmaste åren behöver motorbranschen nyanställa cirka 3200 personer. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas, både med din utbildning och med att få en bra karriär i framtiden. Vi ger dig goda kunskaper inom ditt område och en bra övergång till arbetslivet.

En i gänget

Vi är en liten gymnasieskola med knappt 300 elever. Hos oss blir du en i gänget och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna inför yrkeslivet. Vi jobbar för att skapa goda relationer mellan dig, dina kamrater och skolans personal.

Vi satsar på små undervisningsgrupper och moderna undervisningslokaler och verkstäder.

Proffsig yrkesutbilning

När du gått ut en utbildning hos oss har du väldigt goda chanser att få ett jobb direkt efter studenten. Du har då fått de yrkeskunskaper som efterfrågas av branschen. Utbildningen på Agnesfrids gymnasium ger dig också en god grund och en möjlighet att söka vidare till yrkeshögskola.

Kombinationen proffsig yrkesutbildning och trevligt arbetsklimat gör att du kommer trivas hos oss. Vi vill att du ställer höga krav och har höga förväntningar på din utbildning. För oss är ditt intresse och ditt engagemang viktigt.

Körlektioner och körkort

På inriktningarna personbil, lastbil och mobila maskiner eller karosseri och lackering får du 15 gratis körlektioner på en trafikskola i Malmö.

På inriktningen transport har vi egna förarprövare och vi erbjuder körkort för B, C, CE, kran och truckkort A och B.

Ta reda på mer om oss

Kontaktinformation och länkar

sv