$left
$middle

Elevkåren och elevföreningar

Elevorganisationerna på Borgar bidrar starkt till skolans sammanhållning. Alla klubbar, aktiviteter och evenemang sätter en guldkant på din gymnasietid och ger en gemenskap som finns kvar långt efter att du tar studenten.

Elevkåren

Vid sidan om studierna har Borgarskolan en aktiv elevkår som skapar en unik känsla på skolan och som kommer att göra din tid på gymnasiet till “Borgartid”.

Elevkåren har som mål att se till så Borgars elever gör det bästa av sina tre korta år på skolan. Gymnasietiden ska bli så minnesvärd och rolig som möjligt.

Som vi brukar säga här på Borgar, “Be there, be bear.”

Elevföreningar

Vi är mycket stolta över våra elever och uppmanar dig till att engagera dig i något du brinner för. Elevorganisationerna bidrar starkt till skolans goda rykte, fina arbetsmiljö och generella sammanhållning. Därför är vi mycket stolta över våra många elever.

Laganda

Gillar du sport finns det gott om tillfällen under läsåret att heja på Borgar Bears FC och känner lagandan när de kämpar mot någon av våra rivalskolor ute på fotbollsplanet. Eller vad sägs om vår traditionella rugbyturnering, Grand Stand, där herr- och damlag från Borgar, S:t Petri och ProCivitas möts i ett spektakel som brukar räknas till en av årets absoluta höjdpunkter?

Något för alla

Utöver fotbollen, rugbyn (och cheerleading!) finns även många andra grupper som inte är kopplade till sport, inklusive Amnesty, Model United Nations, Young Friends of the Earth och Borgar Writing Club.

Kanske den mest framgångsrika av dessa, genom tiderna, är Tea Club, som träffas varannan vecka för att diskutera kluriga livsfrågor, dricker goda téer och njuta av trevligt sällskap.

sv