Malmö stad
$left
$middle

Ät lunch på våra restauranger

Våra skickliga elever lär sig laga mat från grunden, och flera dagar i veckan kan du ta del av det smakrika resultatet i våra öppna lunchrestauranger. Du blir serverad av skolans elever och maten tillagas av våra elever i moderna kök.

Måndagar och onsdagar träffar ni elever från våra vuxenutbildningar, tisdagar, torsdagar och fredagar träffar ni elever i gymnasieskolan på restaurang First Floor. På restaurang Second Floor huserar gymnasieskolans förstärkta program samt den anpassade gymnasieskolan.

Våra restauranger

Restaurang First Floor

First Floor drivs av elever och lärare på Malmö Restaurangskolas gymnasium, restaurang- och livsmedelsprogrammet samt av vuxenutbildningens yrkesprogram inom restaurang och livsmedel.

Bordsbokning

Telefon för bordsbokning: 040-34 31 46

Tider för Bordsbokning: måndag till fredag klockan 10.00–14.00

Öppettider
Måndag–fredag klockan 11.30–12.45 (tid för sista insläpp är 12.45)

Adress
Kungsgatan 44, entréplan.

Restaurang Second Floor

Second Floor drivs av elever och lärare vid vår anpassade gymnasieskola och vårt förstärkta program mot restaurang och service.

Bordsbokning
För närvarande går det inte att boka bord.

Öppettider
Tisdag, torsdag och fredag klockan 11.30–12.30

Adress
Kungsgatan 44, våning två.

Lunchmeny – First Floor

Veckans priser varierar utifrån dag och årkurs. Kontakta oss för pris, telefon 040-34 31 46.

Med reservation för ändringar.

Måndag

Tema: Tapas

Tisdag

Förrätt

  • Rödlökscheescake
  • Lantpaté m cumberlandsås
  • Kräftcocktail

Huvudrätt

  • Smörbakad långa med vitvinssås, grönsaker och potatis
  • Kalvlever anglais
  • Norrländsk kolbulle

Dessert

  • Hovdessert a la Restaurangskolan
  • New York cheesecake
  • Citronfromage med grädde och havreflarn

Onsdag

Tema: Tapas

Torsdag

Stängt på grund av studiedag

Fredag

Öppet

Lunchmeny – Second Floor

Second floor har under vecka 41 öppet på tisdag, välkommna.

Måndag

Stängt

Tisdag

Förrätt

  • Laxtartar “thai style”med syrad gurka, sesamkål, currykräm samt räkchips.

Huvudrätt

  • Fläskschnitzel med rödvinsås , Bearnaisesås och tomatconcasse. Serveras med klyftpotatis.
  • Panerad rotsellerischnitzel med rödvinsås , Bearnaisesås och tomatconcasse. Serveras med klyftpotatis.

Dessert

  • Jordgubbsvariation med glass, maräng och coulis.

Onsdag

Stängt

Torsdag

Stängt

Fredag

Stängt

Kontaktinformation och länkar

sv