$left
$middle

Vård och omsorg

Tycker du om att arbeta med att hjälpa andra människor? Är du intresserad av att jobba inom sjukvården, äldrevården, psykiatrin eller med personer som har funktionsvariationer? Då är våra utbildningar inom vård och omsorg något för dig.

Utbildning till undersköterska

Undersköterska (2 och 3 terminer)

Utbildningen till undersköterska passar dig som vill ha ett viktigt yrke där omsorg och omvårdnad av andra människor är kärnan. Det är ett viktigt, omväxlande och roligt yrke där utsikterna för att få jobb är mycket goda. Efter utbildningen kan du jobba inom äldreomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri samt inom verksamheter för barn, unga och vuxna i behov av funktionsstöd.

Undersköterska – validering och kompletterande studier

Utbildningen vänder sig till dig som har erfarenhet av eller utbildning inom vård och omsorg från utlandet. Den ger dig möjlighet att validera dina kunskaper och fortsätta att arbeta under titeln undersköterska som nu är en skyddad yrkestitel. Undersköterska är ett viktigt och omväxlande yrke där utsikterna till jobb i framtiden är mycket goda.

Förberedande utbildning till undersköterska

Komvux Malmö erbjuder en förberedande utbildning för dig som vill studera till undersköterska och behöver komplettera vissa kurser för att bli behörig att söka utbildningen undersköterska.

Kontaktinformation och länkar

sv