$left
$middle

Rosengårdsbadet

Rosengårdsbadet

Ta med hela familjen till Rosengårdsbadet! Här kan ni bada, ha picknick, leka och ha det skönt. Det finns kiosk och aktiviteter på området.

Om Rosengårdsbadet

På Rosengårdsbadet finns en 50-meters utomhusbassäng med motionsbana, och separat plaskpool för de minsta barnen. Här finns ett stort grönområde med bänkar och plats för egna filtar och picknick.

Att besöka Rosengårdsbadet

Åldersgräns

  • Bad 0–11 år: med vuxen som badar och har barnet under uppsikt.
  • Bad 12 år och uppåt: du måste vara simkunnig.
  • Vuxen med barn: max 3 barn under 12 år.

Uppförandekod

För att alla ska få ett trivsamt besök på Rosengårdsbadet så är det viktigt att alla besökare respekterar badets regler och beter sig på ett hänsynsfullt sätt mot personal och andra badgäster. Viktigt är också att ALLTID ha uppsikt över dina barn.

Ditt besök

Din entré gäller för ett sammanhängande besök. När du lämnar Rosengårdsbadets anläggning betyder det att du lämnar anläggningen för dagen. Vill du komma in igen efter att du lämnat anläggningen behöver du betala entré för ett nytt besök.

Att tänka på innan stängning

Insläpp och aktiviteter i bassängerna stänger 60 minuter innan stängning.
30 minuter innan stängning, ska alla vara uppe ur bassängen.
Vid stängningstid ska alla besökare ha lämnat anläggningen.

Information med anledning av Covid-19

Verksamheten har anpassats för möjliggöra för en säker vistelse för såväl besökare som personal.

Det fastställda maxantalet (500 besökare) som reglerades enligt pandemilagen är borttaget. Däremot kan antalet besökare fortsatt komma att begränsas i den mån som verksamheten bedömer nödvändigt för att undvika trängsel.

Omklädningsrummen kommer fortsatt att hållas stängda för att undvika trängsel. Ombyte sker utomhus, och utomhusduschar finns tillgängliga. Städrutinerna på anläggningen är förstärkta.

Du som besökare uppmanas följa rekommendationerna om att hålla avstånd, hålla god handhygien samt stanna hemma vid sjukdom

Rosengårdsbadets utomhusbassäng håller öppet för allmänheten 1 juni – 31 augusti 2021.

Måndag–söndag kl. 10.00–17.00

Avvikande öppettider: Midsommarafton kl. 10.00–15.00