$left
$middle

Bada och simma

I Malmö finns det både badplatser samt ute- och inomhusbassänger runt om i staden. Kan du inte simma finns det möjlighet att lära dig det hos oss - oavsett ålder!

Innehåll

Vattensäkerhet

Malmö är en vattenstad, och för att kunna njuta fullt ut av sommaren i Malmö börjar det med att lära sig simma och se till att bada säkert.

Lär dig simma

Vill du lära ditt barn att simma eller är du vuxen och vill själv lära dig att simma? Här hittar du simskola för alla åldrar på olika nivåer. Simskolorna erbjuds på flera av våra badhus och på sommaren finns även simskola i havet!

Öresunds Funkis – badet utan hinder!

Öresunds Funkis – badet utan hinder är en mötesplats vid havet som erbjuder en tillgänglighetsanpassad strandmiljö. Som besökare uppmanas du att ta extra hänsyn och lämna plats till de av oss som har funktionsnedsättningar.

Gå med i en simförening

Malmös simföreningar erbjuder simskola, simning, dykning, seniorträning och olika vattensporter på Malmös olika bad/simhallar. Ta kontakt med en förening för aktuellt utbud:

Boka bad – för föreningar och skolor

Föreningar och skolor kan boka badbesök, banor eller bassänger på Malmö stads badanläggningar. Ni kan ansöka om att boka ett tillfälle eller om att bli schemalagda under en hel termin. Ni mejlar er ansökan och får svar via e-post.

sv