$left
$middle

Oxievångsbadet

Vattengympa och cirkelgympa startar vecka 4, minisim och babybad startar vecka 5

Alla aktiviteter (vattengympa, cirkelgympa, minisim) är inställda vecka 3. Vattengympa och cirkelgympa börjar från och med vecka 4. Kursen i minisim skjuts fram och startar vecka 5. På grund av rådande restriktioner är kurserna i babysim inställda och ersätts med babybad med start vecka 5.

Förbokade besök för att bada och simma

Med anledning av de skärpta restriktionerna återinförs de förbokade besöken på Oxievångsbadet från och med 23 december 2021. Du som vill besöka Oxievångsbadet för att simma eller bada behöver förboka ditt besök online. Detta gäller tills vidare.

Läs mer här

Begränsade öppettider för alla

Observera att alla besökare måste förhålla sig till de utsatta tiderna för bokningsbara besök. Detta gäller även dig som besöker gymmet. Ta del av tiderna via länken.

Bokningsbara tider på Oxievångsbadet

Maxantal besökare i våra utrymmen

Just nu begränsar vi antalet besökare hos oss. Var uppmärksam på skyltarna som informerar om gällande maxantal för respektive utrymme.

Bastur stängda

Med anledning av de skärpta restriktionerna med maxantal besökare (10 kvadratmeter per person) håller vi våra bastur stängda.

Oxievångsbadet – Malmös personliga bad med en familjär känsla. Avslappning, relax och wellness är ledorden för badet som bjuder på lugn och ro på liten yta.

Innehåll

Redigera webbplatsens kontaktinformation här. Innehållet i denna modul speglas sedan på undersidor.