$left
$middle

Oxievångsbadets gym stänger permanent 1 juli

I samband med Oxievångsbadets sommaruppehåll med start 1 juli kommer Oxievångsbadets gym att stänga permanent. Detta beror på att gymmet är beläget i ett skyddsrum som i nuläget inte uppfyller gällande regelverk från MSB.

Inga fler gymkort säljs, och kunder med kort som innefattar gym erbjuds kompensation.

Mer information

Endast motionssim i stora bassängen under vardagförmiddagar v.20–22

På grund av skolsim på Oxievångsbadet under vecka 20–22 håller stora bassängen endast öppet för motionssim mellan kl. 08.30–13.00 på vardagar. Från kl. 13.00 öppnar hela bassängen åter för både motionssim och lek. Även halva undervisningsbassängen stängs av för skolsim fram till kl. 13.00.

Mer information

Besök Oxievångsbadet

Oxievångsbadet – Malmös personliga bad med en familjär känsla. Avslappning, relax och wellness är ledorden för badet som bjuder på lugn och ro på liten yta.

  • Motionssim & relax
  • Kafé
  • Barnvänligt
  • Tillgänglighetsanpassat

Badet tar emot besök av motionärer i alla åldrar, barn och unga som vill lära sig simma, den som vill njuta av lyxiga temakvällar och barn och familjer för lek och plask.

Att skapa möjligheter för unga att lära sig simma har alltid varit en viktig del Oxievångsbadets verksamhet. Ambitionen är att Malmös alla skolbarn ska kunna simma efter att ha gått ut lågstadiet och här bidrar Oxievångsbadet med att låna ut lokalerna till Malmös simföreningar.

Öppettiderna variera. Se flik Öppettider & priser för mer information.