$left
$middle

Uppförandekod

För att alla ska få ett trivsamt besök på Oxievångsbadet så är det viktigt att alla besökare respekterar badets regler och beter sig på ett hänsynsfullt sätt mot personal och andra badgäster. Viktigt är också att ALLTID ha uppsikt över dina barn.

Ha alltid uppsikt över dina barn

Barn under 10 år ska vara i sällskap med badande vuxen. En vuxen får ansvara för högst 3 barn. Du som vuxen är skyldig att ha uppsikt över dina barn hela tiden. Om detta inte följs måste vi av säkerhetsskäl avvisa er från badet.

Duscha innan bad och bastu

Duscha alltid och tvätta dig med tvål och schampo innan du tar på dig badkläderna. Schampo och duschtvål tar du med dig själv, handtvål finns på toaletterna.

Godkända badkläder

Bada i badkläder eller kläder gjorda av godkända material.

Det är viktigt att endast bada i kläder av godkända material eftersom andra material, till exempel bomull, förstör reningssystemet till bassängerna.

  • Blöjbarn ska använda babysimbyxa (finns att köpa i badbutiken vid receptionen).
  • Godkända material: lycra, polyester, nylon, Poly PBT, XLA.
  • Bada inte i underkläder eller bomullskläder (materialet är inte hygieniskt och förstör vattnet och rengöringssystemet).

Avvisning från badet

Visa respekt och hänsyn mot alla. Personalen kan avvisa de som bryter mot Oxievångsbadets villkor.

Rökfritt

Hela anläggningen är rökfri.

Fotoförbud och skärmförbud

Fotografering är förbjuden på hela anläggningen. Det råder totalt
mobil-/skärmförbud i bassängområdet.

Glas är inte tillåtet

Föremål gjorda av glas är inte tillåtna på anläggningen. Detta gäller till exempel glasflaskor, barnmatsburkar och cyklop.

sv