Stängt för allmänheten

Mot bakgrund av den fortsatt höga spridningen av covid-19 är Oxeivångsbadet stängt för allmänheten.

Beslutet förlängs och gäller tills vidare – med möjlighet att successivt börja öppna upp om läget förändras till det bättre. Skolsim, simskoleverksamhet samt föreningsverksamhet är igång i den omfattning som restriktionerna i Pandemilagen tillåter.

Mer information

Relaxkvällar drop in

Unna dig en skön stund på onsdagar med både avkoppling och motion. Simma till lugn musik och levande ljus och koppla av med aufgussbastu i saunaträdgården. Kvällarna hålls från augusti till maj.

Inställt

Relaxkvällarna är inställda tills vidare, men under dessa tider är åldersgränsen i stora bassängen fortfarande 18 år samt bastukåttan öppen.

Detta är ett led i att minska spridningen av corona-viruset. 

Observera att undervisningsbassängen är öppen för barn fram till kl. 18.00. Detta är en temporär lösning som gäller så länge våra relaxkvällar inte hålls i vanlig form på grund av covid-19-pandemin.

Koncept

Badet öppnar upp dörrarna enbart för er relaxgäster. I saunaträdgårdens bastukåta njuter du av härliga aufgusssittningar* och mellan sessionerna finns tid att simma och slappna av till skön musik i dämpad belysning i stora bassängen. Du bjuds på frukt och vatten.

För att säkerställa den bästa och säkraste aufgussupplevelsen får du i samband med entrén skriva upp dig på två av de fyra sittningarna och får två stycken bastubiljetter. Dessa lämnas i anslutning till valda sittningar.

*Aufguss: en bastuvärd häller vatten och eteriska oljor på heta stenar. Den väldoftande ångan bidrar till en extra njutbar bastuupplevelse!

Onsdagar (helgfria datum)

  • Kl. 16.30–20.30

Pris för relaxkväll (fr. 18 år)

I bastun

– Använd alltid underlag/handduk att sitta på.

– Använd badkläder eller omsvept handduk.