Relaxkvällar drop in

Unna dig en skön stund på onsdagar med både avkoppling och motion. Simma till lugn musik och levande ljus och koppla av med aufgussbastu i saunaträdgården. Kvällarna hålls från augusti till maj.

Inställt tills vidare

Relaxkvällarna är inställda tills vidare, men under dessa tider är åldersgränsen i stora bassängen fortfarande 18 år samt bastukåttan öppen.

Detta är ett led i att minska spridningen av corona-viruset. 

Observera att undervisningsbassängen är öppen för barn fram till kl. 18.00. Detta är en temporär lösning som gäller så länge våra relaxkvällar inte hålls i vanlig form på grund av covid-19-pandemin.

Koncept

Badet öppnar upp dörrarna enbart för er relaxgäster. I saunaträdgårdens bastukåta njuter du av härliga aufgusssittningar* och mellan sessionerna finns tid att simma och slappna av till skön musik i dämpad belysning i stora bassängen. Du bjuds på frukt och vatten.

För att säkerställa den bästa och säkraste aufgussupplevelsen får du i samband med entrén skriva upp dig på två av de fyra sittningarna och får två stycken bastubiljetter. Dessa lämnas i anslutning till valda sittningar.

*Aufguss: en bastuvärd häller vatten och eteriska oljor på heta stenar. Den väldoftande ångan bidrar till en extra njutbar bastuupplevelse!

Onsdagar (helgfria datum)

  • Kl. 16.30–20.30

Pris för relaxkväll (fr. 18 år)

I bastun

– Använd alltid underlag/handduk att sitta på.

– Använd badkläder eller omsvept handduk.