Simhallsbadet öppnar för allmänheten 30 augusti

Med anledning av coronapandemin har Simhallsbadet hållit stängt för allmänheten under våren. Efter sommaruppehållet öppnar Simhallsbadet åter för motionssim den 30 augusti.

Simhallsbadet

En kvinna som motionssimmar.

På Simhallsbadet kan du som privatperson motionssimma 4 timmar varje helgfri vardag. Här finns två banor tillgängliga att simma på.

  • Motionssim
  • 1-2 banor

Simhallsbadet öppnar för allmänheten 30 augusti

Mot bakgrund av den ökade spridningen av covid-19 stängde Simhallsbadet för allmänheten den 23 november 2020. Beslutet gäller till den 30 augusti.

Alla månadskort förlängs automatiskt med motsvarande tid som stängningen varar. Alla autogiroavtal pausas. Fribiljetter som går ut 2020-12-30 kommer att vara giltiga under hela 2021.

Med anledning av den senaste tidens positiva utveckling av pandemiläget kan vi nu meddela att Simhallsbadet öppnar för motionssim för allmänheten igen den 30 augusti.

Simhallsbadet öppnar med sina ordinarie öppettider för motionssim på vardagar. Du kan läsa öppettiderna nedan.

Öppet för simskola och föreningsverksamhet

Simhallsbadet håller öppet för skolsim, simskoleverksamhet samt föreningsverksamhet i den omfattning som restriktionerna i Pandemilagen tillåter.

Detta görs i enlighet med Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd samt idrottsförbundens riktlinjer. Verksamheten är anpassad för att minimera risken för smittspridning. Ett maxantal för besökare har fastställts utifrån begränsningsförordningen (10 kvadratmeter per person).

Pris badkort motionssim (månadskort)

  • Vuxen: 120 kr
  • Ungdom: 75 kr
  • Barn 4–11 år: 50 kr

Är du en förening eller skola?

Öppettider
Måndag–fredag kl. 09.00–13.00