$left
$middle

Hissen ur funktion

Hissen är ur funktion och kommer repareras så fort som möjligt.

Brygga, strand och uteplats

Öresunds Funkis badbrygga

Öresunds Funkis – badet utan hinder är en del av Ribersborgs strand – eller Ribban som den oftast kallas. Under hela sommarhalvåret fylls stranden med besökare som njuter av sol och bad. Som besökare uppmanas du att ta extra hänsyn och lämna plats till de av oss med funktionsnedsättningar.

Tillgänglig strand med brygga

Vid stranden finns en 3–4 meter bred ramp med räcke för att underlätta nedgång i vattnet. En trappa med möjlighet att nå bägge räckena samtidigt finns. På bryggan finns en lift där du smidigt kan ta dig ner i vattnet för att svalka dig eller simma ut. Det går bra att ha rullstol i liften. Djupet vid liften är cirka 1 meter.

Öresunds Funkis brygga

Yta för aktiviteter

Vid badbryggan finns det en aktivitetsyta där det ibland arrangeras evenemang som dans och musik eller gympa. Ytan är lättåtkomlig och består av betongplattor lagda i en stor fyrkant.

Här finns en naturstrand, en brygga, gräsytor för picknick och aktivitet och en uteplats med stolar och bord. Du kan hyra solstolar och parasoll inne i kaféet.

Utegym

I anslutning till aktivitetsytan finns ett tillgänglighetsanpassat utegym. Här hittar du en mängd olika träningsredskap för hela kroppen.

Kontakta oss

sv