$left
$middle

Onsdagshänget inställt hösten 2022

Onsdagshänget under hösten 2022 är inställt till följd av förändrade förutsättningar för verksamheten. Endast aromabastun 5 oktober genomfördes som planerat. Resterande tillfällen under hösten är inställda.

Aktiviteter och träning

Välkommen att hitta på något tillsammans med oss på Öresunds Funkis – badet utan hinder! Under sommaren har vi många olika kostnadsfria utomhusaktiviteter som träningspass, grillkvällar, bastu och häng med föreningar.

Ett bord vid ett fönster med utsikt mot havet.

Onsdagshäng på Öresunds Funkis

Onsdag 5 oktober håller Öresunds Funkis – badet utan hinder öppet för aromabastu. Alla är välkomna, och det är kostnadsfritt att delta. Läs mer nedan.

Inställt onsdagshäng hösten 2022

Onsdagshänget med aromabastu den 5 oktober genomförs som planerat.

Resterande tillfällen för onsdagshäng under hösten 2022 är inställda till följd av förändrade förutsättningar för verksamheten.

Aromabastu 5 oktober

Onsdag 5 oktober slår vi upp dörrarna till bastuhuset och bjuder in till en härlig aromabastu mellan klockan 14.00–16.00. Vi serverar dryck och fruktfat.

Vill du ta ett kalldopp i havet i anslutning till bastun finns möjlighet till detta från både brygga och strand. Badrullstol finns att låna, och personalen på plats hjälper dig gärna.

Aromabastu = eteriska oljor i bastuvattnet sprider väldoftande ångor i hela bastun, vilket bidrar till en extra välgörande bastu-upplevelse.

Tänk på:

  • Ta med badkläder och handduk
  • Bastun är gemensam och man bastar iklädd badkläder
  • Möjlighet till dusch efter bastun finns

Om du inte vill basta är samlingslokalen öppen som vanligt. Här serverar vi saft och kaffe.

Öppettiderna varierar. Se flik Öppettider för mer information.

Öresunds Funkis

Telefon: 0733-23 86 13
E-post: oresundsfunkis@malmo.se
Besöksadress: Ribersborgsstigen 6

sv