$left
$middle

Aktiviteter och träning

Välkommen att hitta på något tillsammans med oss på Öresunds Funkis – badet utan hinder! Under sommaren har vi många olika kostnadsfria utomhusaktiviteter som träningspass, grillkvällar, bastu och häng med föreningar. Under våren och hösten anordnar vi onsdagshäng och aktiviteter inne i samlingslokalen.

Sommaraktiviteter på Öresunds Funkis

Under sommarsäsongen är det många olika aktiviteter på Öresunds Funkis som du kan vara med på. Det kostar inget, och alla är välkomna att vara med.

Våra träningspass 2022

Träningspassen pågår 20 juni–19 augusti. Du hittar schemat längre ned på sidan.

Gympa

40 minuter. Basgympa med enkla rörelser som är lätta att hänga med i. Här blandar vi styrka, kondition och rörlighet till härlig och medryckande musik. Alla kan vara med.

Stavgång

40 minuter. Vi ger oss ut på en promenad med stavar och går igenom hur du använder stavar och vad du kan tänka på. Vi gör några stopp längs vägen för lite sköna rörlighetsövningar med stavarna som redskap. Ta med egna stavar om du har, annars finns stavar här som du kan låna.

Piratgympa

30 minuter. Kom och gympa med våra busiga pirater. Ett fartfyllt och roligt rörelsepass anpassat för hela familjen. Vågar du prova?

Andra aktiviteter

Bastu

Klockan 10.00–16.00, måndag, onsdag och fredag (från och med 20 juni).

Bastun är öppen och uppvärmd mellan klockan 10.00–16.00, varje måndag, onsdag och fredag för alla er som vill basta.

Föreningarna Värnet och DHR

Värnet: onsdagar klockan 11.00–14.00
DHR: måndagar klockan 11.00–15.00,

Föreningarna Värnet och DHR kommer till Öresunds Funkis. På udda veckor tänder Värnet grillarna så att de som vill kan grilla. Välkommen!

Grillkvällar

Klockan 18.00–21.00 varje tisdag och torsdag
24 maj–25 augusti

Varje tisdag och torsdag tänder vi grillarna här på Öresunds Funkis. Du kan ta med något eget eller köpa något i vår kiosk att grilla. Personalen stöttar dig gärna vid grillen om du vill. Grillarna är tända mellan klockan 18.00–20.00. Under kvällen
blir det aktiviteter såsom quiz eller allsång som du är gärna får vara med på. På tisdagar är funktionsstödsförvaltningen på plats och ordnar kvällens aktivitet.

Schema sommaren 2022

20 juni – 19 augusti

Vi bjuder in till dessa aktiviteter varje vecka, med undantag för midsommarafton och midsommardagen då Öresunds Funkis är stängt. Observera att grillkvällarna börjar redan 24 maj.

Ett bord vid ett fönster med utsikt mot havet.

Onsdagshäng på Öresunds Funkis våren 2022

2 februari – 27 april håller Öresunds Funkis – badet utan hinder öppet i samlingslokalen för häng och olika inomhusaktiviteter. Vi träffas varje onsdag mellan klockan 14.00–16.00. Ojämna veckor kommer parasportklubben FIFH och håller i ett aktivitetsquiz där du kan vinna fina priser. Alla är välkomna, och det är kostnadsfritt att delta i aktiviteterna.

Öppettiderna varierar. Se flik Öppettider för mer information.

Öresunds Funkis

Telefon: 0733-23 86 13
E-post: oresundsfunkis@malmo.se
Besöksadress: Ribersborgsstigen 6