Tyvärr är liften från bryggan ner i vattnet tillfälligt ur funktion. Badrullstolar samt ramp finns tillgängligt som vanligt.

Mot bakgrund av spridningen av covid-19 håller vi våra inomhusdelar stängda för allmänheten. Detta innefattar omklädningsrum, duschar, kök och samlingslokal. Kiosken och toaletterna är öppna som vanligt, och personal finns alltid tillgänglig under våra öppettider.

Aktiviteter och träning

Kom och häng eller träna med oss på Öresunds Funkis – badet utan hinder i sommar! Här kan du vara med på gympa, stavgång, havsvattengympa och fartfylld piratgympa för hela familjen. På tisdag och torsdagar bjuder vi in till grillkväll.

Våra träningspass

Gympa

40 minuter
15 platser – föranmälan på plats eller via telefon

Basgympa med enkla rörelser som är lätta att hänga med i. Här blandas styrka, kondition och rörlighet till härlig och medryckande musik. Alla kan vara med.

Stavgång

40 minuter
10 platser – föranmälan på plats eller via telefon

Vi ger oss ut på en promenad med stavar och går igenom hur du använder stavar och vad du kan tänka på. Vi gör några stopp längs vägen för lite sköna rörlighetsövningar med stavarna som redskap. Ta med egna stavar om du har, annars finns stavar för utlåning.

Havsvattengympa på djupt vatten

40 minuter
Ingen föranmälan krävs

Ett roligt och annorlunda vattengympapass i havet. Vi kör passet på djupt vatten där vi inte bottnar för att få igång flåset lite extra. Flytbälten finns att låna.

Piratgympa

30 minuter
20 platser – ingen föranmälan krävs

Kom och gympa med våra busiga pirater. Ett fartfyllt och roligt rörelsepass anpassat för hela familjen. Vågar du?

Andra aktiviteter

Grillkvällar

Kl. 18–21 varje tisdag och torsdag
Ingen föranmälan krävs

Varje tisdag och torsdag tänder vi grillarna här på Öresunds Funkis. Du kan ta med något eget eller köpa något i vår kiosk att grilla. Vi hjälper dig gärna vid grillen om du behöver. Grillarna är tända mellan kl. 18–20. Under kvällen
arrangerar vi aktiviteter såsom quiz eller allsång som du är varmt välkommen att delta i.

Anmälan till aktiviteter

Du bokar en plats på våra aktiviteter genom att meddela i kiosken, eller ringa och anmäla dig på telefonnummer 040 – 34 25 00.

Drop-in i mån av plats. Först till kvarn. Begränsat antal platser för att minska risken för smittspridning av covid-19.

Samling bakom kiosken, vid utegymmet.

Schema sommaren 2021

31 maj – 15 augusti

Vi arrangerar dessa aktiviteter varje vecka, med undantag för midsommarafton och midsommardagen då Öresunds Funkis är stängt.

Måndag:

  • Havsvattengympa kl. 11.00

Tisdag:

  • Stavgång kl. 10.00
  • Grillkväll kl. 18.00

Onsdag:

  • Piratgympa kl. 14.00

Torsdag:

  • Gympa kl. 11.00
  • Grillkväll kl. 18.00

Fredag:

  • Stavgång kl. 10.00
  • Piratgympa kl. 14.00