$left
$middle

Förbokade besök för att bada, simma och besöka relaxavdelningen

Från och med 11 januari 2022 behöver besök för att bada och simma endast förhandsbokas online för kvällar och helger. Bad och simning på vardagar fram till kl. 15.30 (bassängerna stänger kl. 15.00) behöver inte förhandsbokas. Relaxavdelningen behöver alltid förbokas online.

Du som har ett flergångskort behöver inte boka ditt besök online, men observera att du måste förhålla dig till de utsatta tiderna.

Mer information

Maxantal besökare i våra utrymmen

Just nu begränsar vi antalet besökare hos oss. Var uppmärksam på skyltarna som informerar om gällande maxantal för respektive utrymme.

Bastur stängda i omklädningsrum 1-6

Med anledning av de skärpta restriktionerna med maxantal besökare (10 kvadratmeter per person) stänger vi våra bastur i omklädningsrum 1-6 från och med 23 december.

Ångbastun på relaxavdelningen är stängd tills vidare.

Familjebad & vattenlek

På Hylliebadet finns det alltid något att göra för alla åldrar. Kom med din bebis, barn eller tonåring. Här finns bad, lek och aktiviteter för hela familjen.

I familjebadet Bubblan kan du åka vattenrutschbana, bada i småbarnspoolen och bubbla i strömmen. För dig som är lite äldre finns hinderbana, hopptorn och spontanaktiviteter i bassängen Simmet. Under loven är det alltid fullt ös med massor av aktiviteter i hela badet. Missa inte våra maskotar Ella och Leif som kommer under helger och skollov!