$left
$middle

Förbokade besök för att bada, simma och besöka relaxavdelningen

Från och med 11 januari 2022 behöver besök för att bada och simma endast förhandsbokas online för kvällar och helger. Bad och simning på vardagar fram till kl. 15.30 (bassängerna stänger kl. 15.00) behöver inte förhandsbokas. Relaxavdelningen behöver alltid förbokas online.

Du som har ett flergångskort behöver inte boka ditt besök online, men observera att du måste förhålla dig till de utsatta tiderna.

Mer information

Maxantal besökare i våra utrymmen

Just nu begränsar vi antalet besökare hos oss. Var uppmärksam på skyltarna som informerar om gällande maxantal för respektive utrymme.

Bastur stängda i omklädningsrum 1-6

Med anledning av de skärpta restriktionerna med maxantal besökare (10 kvadratmeter per person) stänger vi våra bastur i omklädningsrum 1-6 från och med 23 december.

Ångbastun på relaxavdelningen är stängd tills vidare.

Besöka Hylliebadet

Hylliebadet – Malmös moderna, energieffektiva och flexibla familjebadhus invigdes 2015. En fräsch och öppen planlösning med interiör i snygg design välkomnar alla till en ny och angenäm badupplevelse.

  • 4 stora bassänger
  • Kafé
  • Barnvänligt
  • Tillgänglighetsanpassat

Hylliebadet är något för alla

Badets 7 000 kvadratmeter är noggrant planerade för att ta emot besök av barnfamiljer, motionärer och skolklasser. Den flexibla badhusdesignen innebär bland annat att man kan dela av bassänger, blåsa upp hinderbanor och höja och sänka bassängbottnarna. Här finns även möjlighet att komplettera sitt besök på badet med gruppträning, gym och ett besök på relaxavdelningen. Hylliebadet är en mötesplats som erbjuder en komplett friskvårdsanläggning. Här finns något för alla!

Lär dig simma

Att skapa möjligheter för stadens unga att lära sig simma har varit en viktig del vid uppförandet av Hylliebadet. Ambitionen är att stadens alla skolbarn ska kunna simma efter att ha gått ut lågstadiet.

Säkerhet och service

Inne på badområdet övervakas bassängerna alltid av professionella badvärdar. Personalen genomför ett flertal regelbundna aktiviteter tillsammans med besökarna så som hinderbanetävlingar, vattengymnastik, bollaktiviteter, vattenlekar med mera.

Öppettiderna variera. Se flik Öppettider & priser för mer information.