Stängt för allmänheten

Mot bakgrund av den fortsatt höga spridningen av covid-19 är Hylliebadet stängt för allmänheten.

Beslutet förlängs och gäller tills vidare – med möjlighet att successivt börja öppna upp om läget förändras till det bättre. Skolsim, simskoleverksamhet samt föreningsverksamhet är igång i den omfattning som restriktionerna i Pandemilagen tillåter.

Mer information

Medlemskap för unga

Från 1 januari 2021 måste du som är 12–17 år vara medlem för att bada på Hylliebadet utan vuxet sällskap. Fyll i dina uppgifter redan nu.

Mer information

9/6 Alla simskoleplatser är nu fullbokade.

Medlemskap för unga, 12–17 år

Från 1 januari 2021 måste du som är 12–17 år vara medlem för att bada på Hylliebadet utan vuxet sällskap. Du måste också vara simkunnig.

Det är enkelt att bli medlem. Gå in på registreringssidan och fyll i dina uppgifter. Du kan också fylla i dina uppgifter på plats på badet.

Uppgifterna som vi behöver är namn, foto, personnummer och telefonnummer samt vårdnadshavares namn, personnummer, telefonnummer och mejladress. Tänk på att vårdnadshavare måste skriva under – digitalt eller på papper.

I samband med registreringen intygar ni som vårdnadshavare att ungdomen är simkunnig, att ni godkänner vår uppförandekod samt att vi kan ta kontakt med er vid behov.

Medlemskapet är för din säkerhets skull och gör att vi kan komma i kontakt med dina vårdnadshavare om du till exempel skulle råka ut för en olycka. Medlemskapet innebär ingen extra kostnad.

Behöver du hjälp?

Kontakta receptionen: hylliebadet@malmo.se eller 040-342650.