Engångsbesök för att bada på helgen eller besöka relaxen ska förbokas online

Hylliebadet är öppet från och med 16 augusti. Du som vill köpa ett engångsbesök för att simma och bada på helgen, eller besöka relaxavdelningen, behöver förboka ditt besök online. Besöken går att boka fr.o.m. kl. 10.00 en vecka innan datumet för besöket.

Mer information

Medlemskap för unga

Du som är 12–17 år måste vara medlem för att bada på Hylliebadet utan vuxet sällskap. Fyll i dina uppgifter redan nu.

Mer information

Medlemskap för unga, 12–17 år

Från 1 januari 2021 måste du som är 12–17 år vara medlem för att bada på Hylliebadet utan vuxet sällskap. Du måste också vara simkunnig.

Det är enkelt att bli medlem. Gå in på registreringssidan och fyll i dina uppgifter. Du kan också fylla i dina uppgifter på plats på badet.

Uppgifterna som vi behöver är namn, foto, personnummer och telefonnummer samt vårdnadshavares namn, personnummer, telefonnummer och mejladress. Tänk på att vårdnadshavare måste skriva under – digitalt eller på papper.

I samband med registreringen intygar ni som vårdnadshavare att ungdomen är simkunnig, att ni godkänner vår uppförandekod samt att vi kan ta kontakt med er vid behov.

Medlemskapet är för din säkerhets skull och gör att vi kan komma i kontakt med dina vårdnadshavare om du till exempel skulle råka ut för en olycka. Medlemskapet innebär ingen extra kostnad.

Behöver du hjälp?

Kontakta receptionen: hylliebadet@malmo.se eller 040-342650.