$left
$middle

Hylliebadets kafé

9 maj-26 juni är Hylliebadets kafé stängt för planerad renovering. Under renoveringen kommer ett tillfälligt kafé att finnas i badgallerian. Här kommer kaffe, te, chokladbollar, nötpåsar, russin, klämmisar, smakis, ekologisk läsk och glass att erbjudas.

13-19 juni är hela Hylliebadet stängt för årligt underhåll.

Tillgänglighet i våra lokaler

Alla delar av anläggningen är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Här kan du läsa mer om hur vi har anpassat lokalerna, titta på en översiktskarta över badet eller ta en virtuell rundtur med vår Accessibility view.

  • Tillgängligt med rullstol
  • Punktskrift och ledstråk

Liftar, hissar och anpassade bassänger

Hiss finns till ovanvåningen (relax, gym och gruppträning) och vid vattenrutschbanorna i familjebadet. Mobila liftar finns till alla bassänger och i undervisningsbassängen Vågen finns en lyftplatta för ned- och uppgång.

Punktskrift och ledstråk

Punktskrift finns på alla skåp i omklädningsrummen samt på de flesta fasta skyltarna på anläggningen. Ledstråk finns i entré och korridorer. Nivåskillnader i golvet är markerade med kontrasterande färger.

Bada avskilt

En av de två undervisningsbassängerna är möjlig att insynsskydda (Vågen). Man kan gå från omklädningsrum nummer 8 och 9 direkt in till bassängen, helt avskilt från resten av badet.

Karta över Hylliebadet

Översiktskarta Hylliebadet
Översiktskarta Hylliebadet plan 2

Accessibility view

Accessibility view är en virtuell rundtur som visar tillgängligheten i våra lokaler med hjälp av Google Street View. Rundturen visar Hylliebadets tillgänglighetsanpassningar och hjälpmedel, så att du på förhand kan ta reda på hur du tar dig fram på vår anläggning. Rundturen startar utanför Hylliebadets entré.