$left
$middle

Klagshamnsstranden

Ute på Klagshamns udde hittar du stranden som är mer naturlik, lite mindre och lite mysigare. Här kan du välja att ligga på stranden och sola eller ligga en bit upp på gräsmattan mellan de vindskyddande buskarna. Badar gör du från bryggan eller direkt från den långgrunda stranden. 

  • Beachvolleybollplan
  • Toalett och dusch

Begränsade parkeringsplatser

Under badsäsongen med många besökare är det begränsat med parkeringsplatser nära stranden. Lämna gärna bilen hemma och ta cykeln eller bussen till stranden istället.

Strand- och badvärdar

Under badsäsongen finns det strand- och badvärdar tillgängliga vid badplatsen. Tiderna då strand- och badvärdarna är på plats varierar beroende på säsongens tidpunkt.

Samtliga toaletter är avgiftsfria. Det finns en handikappdel och skötbord.
Öppet: april–september kl. 9–22, oktober–mars kl. 9–18.

Under 15 mars–15 september får hundar inte vara med på stranden, inte ens i koppel. Endast på gång- och cykelbana får hundar medfölja kopplade.

För grillning på stränderna gäller följande:
På dagtid, kl. 9–17, får man grilla men bara inom de av kommunen anordnade grillplatserna. Här finns fasta grillar men man kan även använda medhavd grill. Övriga tider är det tillåtet att grilla även utanför grillplatserna. Tänk på att grillning direkt på marken aldrig är tillåten.

Kontakta oss

sv