Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö

En tidning för dig som bor i Malmö. Här kan du bland annat läsa ett urval av artiklar från det senaste numret av Vårt Malmö - men även extramaterial.

 • Vi vill bidra till barnens vardag

  Patrik Mc Glinn och Oskar Granberg är två blivande förskollärare som just slutfört sin examensrapport Könade förväntningar där de undersöker orsakerna till den låga representationen av män i förskolan. Här berättar de om sin syn på förskolan som framtida arbetsplats.
  2015-06
 • Hylliebadet redo för plask och sim

  Färgglatt, ljust, fräscht och familjevänligt. Det nya Hylliebadet är klart och invigs i mitten av augusti. Vårt Malmö har varit där under ett provbad.
  2015-06
 • ”Det går att göra karriär i   förskolan’’

  Trots att Malmö stad är dubbelt så bra som resten av landet på att få in män i förskolan är siffrorna låga: bara åtta procent av personalen är män.
  Nu satsar staden mer än någonsin på frågan och som en del av det har det bildats en referensgrupp med chefer, medarbetare och fackliga representanter.
  – Vi måste visa att det går att göra karriär på förskolan också, säger Gezim Isufi som är förskolechef på Vildrosens förskola.

  2015-06
 • Stöttande brobryggare ökar barnens förståelse för skolan

  Genom samtal och nära kontakt med elever, lärare och föräldrar hjälper brobyggarna Danijel Radosavijevic och Chino Horvath romska barn att lyckas i skolan. Redan efter kort tid har de märkt att deras stöd gör skillnad.
  2015-06
 • Hallå där …

  … Pella Ström, Malmöfestivalens general.
  Hur går det med årets Malmöfestival?

  2015-06

Redaktör

Åsa Lempert
Giv Akt Skåne AB
info.malmo@givakt.se
0761-87 61 56

Postadress:
Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Jessica Lindberg
040-34 12 00
evenemang@malmo.se

Annonser

Ardeo Media AB
Tel: 040-16 54 87