Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö

En tidning för dig som bor i Malmö. Här kan du bland annat läsa ett urval av artiklar från det senaste numret av Vårt Malmö - men även extramaterial.

 • Bjud på kreativ kultur… så kan du få pengar för att förverkliga din idé

  De hade en kreativ idé och ville genomföra ett kulturprojekt. Genom stipendiet Kulturexpressen kunde konstkollektivet Hålet bjuda Malmö på en föreställning om att ta plats.
  2016-01
 • Här öppnas dörren till nya möjligheter

  Funderar du kring olika utbildningar eller vill byta bana i yrkeslivet? Då kanske Vägledningscentrum vid Triangeln kan hjälpa dig på rätt spår.
  – Vi hjälper människor att se sina möjligheter och hitta nya vägar. Vi arbetar genom att ställa frågor och fungera som ett bollplank utan att berätta för någon vad de ska bli, säger studie- och yrkesväg­ledare Charlotte Fundahn.

  2016-01
 • Våra viktiga volontärer

  I höstas, när antalet flyktingar som kom till Malmö kunde räknas i tusental, sattes både Malmö stads organisation och civilsamhället på prov. På Malmö C samlades volontärer, både enskilda personer med ett driv att hjälpa och etablerade organisationer. Möt några av personerna som inte tvekade inför att göra skillnad – och som fått betalt i minnen, nya vänner och erfarenheter för livet.
  2016-01
 • Hennes hem är deras hem

  I förra Vårt Malmö berättade vi om ensamma flyktingbarns första anhalt – transitboendet. Nu får du möta Dorkhany Gheljai som valt att öppna sitt hem för två nya familjemedlemmar.
  2016-01
 • Skuggan ska göra rektorn bättre

  En rektor som skuggar en annan rektor. 170 skolledare som skuggar varandra. Nej, det är inte en skruvad deckare i skolmiljö, utan ett sätt för personalen i Malmös skolor att bli bättre i sitt jobb – genom att få en inblick i sina kollegors vardag.
  2015-12

Redaktör

Åsa Lempert
Giv Akt Skåne AB
info.malmo@givakt.se
0761-87 61 56

Postadress:
Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Jessica Lindberg
040-34 12 00
evenemang@malmo.se

Annonser

Ardeo Media AB
Tel: 040-16 54 87