$left
$middle

Kostnadsfri informationsträff om hur du skaffar egna solceller

Visste du att Malmö stad har kostnadsfri energi- och klimatrådgivning? Nu i september är du som bor i bostadsrätt eller villa välkommen till informationskvällar med fokus på hur du kan sätta upp egna solceller och producera egen el.

På plats finns kommunens energi- och klimatrådgivare samt experter som hjälper dig att komma vidare i arbete eller ta steget närmare ett beslut. Du får hjälp med att undersöka förutsättningarna för just din förening eller villa samt information om hur du ska gå tillväga rent praktiskt. Det kommer även pratas om laddplatser för bilar. Ta gärna med dig en läsplatta eller en dator. Kaffe och macka serveras.

Informationsträffarna för bostadsrättsföreningar hålls 11 och 18 september på miljöförvaltningen, Bergsgatan 17. För båda datumen gäller tiden klockan 17:30-19. Anmäl dig (och andra i din förening) här.

För villaägare hålls en öppen föreläsning på Limhamns bibliotek, Odengatan 43, den 23 september klockan 18-19:30. Ingen anmälan krävs.

Energi- och klimatrådgivarna nås på telefon 040-34 34 50 mellan klockan 9-15 eller på energi@malmo.se. Mer information finns på malmo.se/energi

 

Energi- och klimatrådgivningen är en kommunal tjänst som är kostnadsfri, objektiv och oberoende. Rådgivarna jobbar på miljöförvaltningen och finansieras av Energimyndigheten.