$left
$middle

Charlotte Ericsson informationsassistent i funktionsstödsförvaltningen

Premiär för Aktivitetskatalogen Malmö – tips på aktiviteter för personer med psykisk ohälsa

I april 2020 har Malmös nya samlingsportal med tips på fritidsaktiviteter för personer med psykisk ohälsa dragit i gång.

Charlotte Ericsson du är informationsassistent i funktionsstödsförvaltningen och är involverad i arbetet med Aktivitetskatalogen i Malmö. Kan du berätta lite om katalogen?

– Aktivitetskatalogen i Malmö arbetar för att främja psykisk hälsa. Här samlar vi tips på aktiviteter som Malmö stad och idéburna organisationer erbjuder Malmöbor med erfarenhet av psykisk ohälsa. Vi finns på malmo.se, Facebook och Instagram (se länkar nedan).

– Aktivitetskatalogens
innehåll och utveckling sker i samarbete med idéburna organisationer och har inspirerats av Göteborgs stads Aktivitetskatalog. Alla är välkomna att komma med idéer till Aktivitetskatalogens innehåll och funktioner så att sidan blir så användarvänlig och tillgänglig som möjligt.

Hur gör den som vill dela med sig av tips på aktiviteter?

– Aktivitetskatalogen i Malmö bygger på inkomna tips och uppdateras allt eftersom föreningar tillkommer och aktiviteterna utökas. De som har tips eller frågor är välkomna att skicka e-post till: aktivitetskatalogen.fsf@malmo.se.

– Det går också bra att kontakta mig direkt. Vi har även ett formulär i Aktivitetskatalogen där det går att anmäla sin förening. Du hittar formuläret och kontaktuppgifter till mig i katalogen under rubriken kontakt.

sv
sv